Εντάξει, μπορεί να την ξέρεις ήδη, αλλά… τι θα έλεγες για μια βόλτα στη Λευκάδα; Η Λευκάδα σε ένα video από τους Up Drones!

Η αλήθεια είναι πως όταν είδαμε τη Λευκάδα σε ένα video απ’ τους Up Drones ευθύς αμέσως ανέβηκε στις προτιμήσεις μας, γιατί λιγάκι είχαμε ξεχάσει την ομορφιά της και τις καταγάλανες παραλίες της.

«Λευκάδα, ο γύρος του νησιού από ψηλά σε μία ημέρα» είναι ο τίτλος του video που περιγράφει ακριβώς το περιεχόμενό του. Η ομάδα των Up Drones για ακόμη μια φορά μας εξέπληξε με τη καταπληκτική δουλειά της.

Μέσα σε μια ημέρα, έκαναν τον γύρο του νησιού, εξασφάλισαν αυτά τα υπέροχα πλάνα που θα δεις παρακάτω και έφτιαξαν αυτό το μοναδικό video που σε ταξιδεύει. Εμείς μείναμε να το χαζεύουμε και να φανταζόμαστε τους εαυτούς μας εκεί!

Και σίγουρα η Λευκάδα είναι ήδη στις λίστα με τους αγαπημένους προορισμούς μας. Γιατί ακόμη κι αν την έχεις επισκεφτεί στο παρελθόν δεν την βαριέσαι ποτέ.

Πώς τραβήχτηκε αυτό το video; Όσα γράφουν οι Up Drones…

«Όταν λάβαμε το email από τον Χρήστο Κεφαλά δεν το πιστεύαμε αλλά παράλληλα δεν μπορούσαμε να κρύψουμε και τον ενθουσιασμό μας.

Μας συστήθηκε ως ένας νέος επιχειρηματίας του νησιού και μας καλούσε σε αυτό προκειμένου να το καταγράψουμε από ψηλά εν όψει Πάσχα και καλοκαιριού και να αναδείξουμε της όντως ατελείωτες ομορφιές του.

Στην αρχή πιστεύαμε πως διαθέτει κάποια ξενοδοχειακή μονάδα και πως σκοπός του είναι να την προβάλλει.

Όχι. Όπως μας είπε δεν έχει νόημα για αυτόν κάτι τέτοιο. Σκοπός του είναι να προβληθεί το νησί και αν αυτό γίνει σωστά τότε ολόκληρο το νησί θα επωφεληθεί από αυτό.

Μάλιστα μας είπε πως μια ωραία ιδέα θα ήταν αυτό να γινόταν σε μια μέρα. Πράγμα δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Ως κάτοικος του νησιού γνώριζε πως αν ξεκινήσουμε από την πόλη της Λευκάδας και τελειώναμε στους Γκρεμνούς τότε θα ακολουθούμε διαρκώς την ιδανική πορεία φωτισμού από τον ήλιο.

Όταν ξεκινήσαμε από την Αθήνα το ρολόι μας έδειχνε 03:00 την νύχτα και βρεθήκαμε στην Λευκάδα στις 06:30. Το μεγάλωμα της μέρας μετά την αλλαγή της ώρας μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε τον ” ιπτάμενο γύρο του νησιού ” και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν γύρω στις 18:00.

Μια αξέχαστη εμπειρία μόλις είχε ολοκληρωθεί και μετά η παρέα έκατσε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της .

Η Λευκάδα μας είχε μαγέψει κυριολεκτικά.

Σε απόσταση μόλις 3,5 ωρών από την Αθήνα υπάρχει ένα νησί που πας χωρίς καράβι και που η ομορφιές της θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Χρήστο σε ευχαριστούμε πολύ!».

Κι εμείς με τη σειρά μας ευχαριστούμε τους Up Drones για αυτό το video!

Δες και αυτό:

Ποιο είναι το νησί της Αττικής που φιλοξενεί φώκιες; | Υπέροχο video!