Ένταση επικράτησε μετά τον αγιασμό των υδάτων στη Στυλίδα, καθώς ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος είχε βουτήξει για να πιάσει τον σταυρό, βγήκε έξω και τσακώθηκε!

Ο Γκλέτσος στα Θεοφάνεια άρχισε να φωνάζει και να τσακώνεται, αφού βγήκε απ’ το νερό, όπου είχε βουτήξει για να πιάσει τον σταυρό!

Ο δήμαρχος της περιοχής έγινε έξαλλος όταν είδε μπροστά του τον κ. Κατσικονούρη και άρχισε να του φωνάζει «Κατέβα κάτω! Φύγε κάτω!», δείχνοντας πόσο εξοργισμένος είναι!

Τελικά, μετά από παρέμβαση των παρευρισκόμενων, ο κ. Κατσικονούρης κατέβηκε από την εξέδρα, με τον Απόστολο Γκλέτσο να τον ακολουθεί και να του λέει: «Έχεις τελειώσει».

Όπως αναφέρει το lamianow, ο κ. Κατσικονούρης αναμένεται να είναι στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος, όμως είναι άγνωστος ο λόγος που προκλήθηκε το επεισόδιο με τον δήμαρχο Στυλίδας.

Θυμίζουμε ότι ο Α. Γκλέτσος, μπορεί να είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν θα διεκδικήσει τελικά την Περιφέρεια Στερέας Ελλάδας, όμως, μέσα σε μια είχε αλλάξει γνώμη και τελικά κατεβαίνει στις εκλογές, συνεχίζοντας την καμπάνια του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας πριν από μερικές μέρες είχε ανακοινώσει με επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού του ότι αποχωρεί απ’ την την κούρσα για προσωπικούς αλλά κυρίως οικονομικούς λόγους, όμως, τη μια μέρα μετά ήρθε μια νέα ανακοίνωση, με την οποία έγινε γνωστό ότι συνεχίζει την καμπάνια του κανονικά.

Διαβάστε ακόμα:

Άλλαξε γνώμη ο Γκλέτσος. Τελικά κατεβαίνει στις εκλογές