Καρδούλες στα μάτια, πεταλουδίτσες στο στομάχι κι ένα πλατύ χαμόγελο!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για όλα. Είναι αυτός που θα σε εξυψώσει και θα σε ρίξει στα «τάρταρα». Είναι ζωή και υπάρχει παντού γύρω μας. Αυτά τα 15 illustrations για τον έρωτα θα σε κάνουν να αγαπήσεις ξανά και ξανά.

Τον έρωτα δεν μπορείς να τον εκφράσεις με λόγια, είναι τόσο δυνατό το συναίσθημα που οι λέξεις είναι φτωχές για να το περιγράψουν. Αυτά τα 15 illustrations για τον έρωτα απεικονίζουν με τον καλύτερο τρόπο όσα οι λέξεις δεν μπορούν να πουν!

Ο έρωτας έχει εκφραστεί στο παρελθόν μέσα από την τέχνη και συνεχίζει να εκφράζεται μέσα από αυτήν. Θα το βρεις μέσα στους στίχους ενός τραγουδιού που θα παίζει ξανά και ξανά στο μυαλό σου, μέσα από μερικές γραμμές ενός ποιήματος που θα θες να πεις στον αγαπημένο σου είτε μέσα από τη ζωγραφική και τις ταινίες. Ναι, υπάρχει παντού, είναι μοναδικός και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση.

Εμείς θα πούμε…ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε! Μπορείς να ερωτευτείς με την ίδια τη ζωή, με τη δουλειά σου, με το χόμπι σου, με τα ταξίδια ή με έναν άνθρωπο. Ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα, ταυτότητα, ηλικία. Είναι χωρίς περιορισμούς και το πιο ωραίο συναίσθημα που μπορεί να νιώσεις. Και μόλις το νιώσεις μην έχεις αμφιβολία θα το καταλάβεις αμέσως. Θα νιώθεις σαν να ξαναγεννήθηκες και αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι σου θα γίνονται όλο και πιο έντονες.

Γιατί αν είσαι όντως ερωτευμένος δεν θα αναρωτηθείς. Απλώς θα το καταλάβεις. Αυτά τα 15 illustrations για τον έρωτα θα σε κάνουν να θυμηθείς πως είναι και να βγεις εκεί έξω να ερωτευτείς ξανά και ξανά και ξανά.

Work in progress : #zipcy #touch #집시 #닿음

A post shared by Zipcy_Illustrator (@zipcy) on

사랑받는것이 이렇게도 따듯했던가- 싶은 순간이 있다. 얼굴을 더 보고 싶다며 조심스레 귀 뒤로 머리카락을 넘겨주던 그 손 끝이 참 다정할 때, 나를 바라보는 눈빛이 한없이 달콤할 때_ 그런 사소한 손짓과 눈빛만으로도, 마치 미온수에 몸을 담근 듯이 따듯했던 순간들이. [닿음] 포스터 증정 이벤트 : grafolio.com/works/449604 —- There comes a time when you wonder, was the feeling of love always this warm? Like that moment when you whispered, “I want to see more of your face,” and tucked my hair gently behind my ear; or that moment when your gaze felt ever so sweet. Moments of little gestures and brief glances bathed me in a glow—so warm and soothing. #zipcy #touch #zipcy_touch #일러스트레이터집시 #집시일러스트 #집시 #닿음

A post shared by Zipcy_Illustrator (@zipcy) on

Διαβάστε επίσης:

Οι απλές χαρές της καθημερινότητας ενός ζευγαριού σε υπέροχα comics!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved