Ένα video κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και το έχουν δει ήδη εκατομμύρια άνθρωποι, ο καθένας αντέδρασε με τον δικό του τρόπο. Ο Drake φιλάει 17χρονη fan του στη σκηνή και προκαλεί!

Η αρχή έγινε με τον ράπερ R Kelly ο οποίος κατηγορείται για παιδεραστία και σεξουαλικές σχέσεις με κορίτσια ηλικίας κάτω των 16 ετών. Και τώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ένα video που δείχνει τον Drake. Ο Drake φιλάει 17χρονη fan του πάνω στη σκηνή και προκαλεί πλήθος αντιδράσεων.

Στο video που ανέβηκε στο Twitter, βλέπουμε μια κοπέλα να έχει ανέβει στη σκηνή και τον Drake να την φιλά αισθησιακή στον λαιμό και να την παίρνει αγκαλιά. Το στιγμιότυπο είναι απ’ το 2010 ωστόσο, με αφορμή τις σοβαρές κατηγορίες του ράπερ R. Kelly κάποιος θέλησε να το βγάλει στη δημοσιότητα…

«Σου είπα ότι μου αρέσουν τα μαλλιά σου, σωστά;», φαίνεται να της λέει ενώ τα κάνει σιγά σιγά στην άκρη και το πλήθος ζητωκραυγάζει. Ο τραγουδιστής τη φιλάει και μετά την ρωτάει πόσο χρονών είναι, με το κορίτσι να απαντά ότι είναι μόλις 17.

«Δεν θέλω να πάω φυλακή! Γιατί δείχνεις έτσι», την ρωτά ο Drake και συνεχίζει «είχε πλάκα. Δεν ξέρω να πρέπει να νιώθω ένοχος ή όχι, αλλά το διασκέδασα», ακούγεται να λέει ο Drake.

Και τα social media πήραν φωτιά αφού το video είδε το φως της δημοσιότητας. Άλλοι το χαρακτήρισαν creepy, άλλοι απαράδεκτο και σε λίγους πέρασε αδιάφορο.

Ο Drake όταν έμαθε την ηλικία της την φίλησε πολλές φορές στο πρόσωπο και μετά την άφησε να κατέβει απ’ τη σκηνή. Το video έχουν δει περίπου 4 εκ. άνθρωποι και τα σχόλια ποικίλουν… το μόνο σίγουρο είναι πως κατάφερε πάλι να γίνει θέμα συζήτησης.

Δείτε επίσης:

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του 2018 που θα τις θυμόμαστε για καιρό