Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης απολαμβάνει τις διακοπές του στους Παξούς και το κινηματογραφικό video που ανέβασε στο Instagram του μας ταξιδεύει!

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος βρίσκεται στο μαγευτικό νησί του Ιονίου και περνάει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας.

Στους Παξούς, μένει η μητέρα του, έτσι και ο ίδιος παρεθερίζει συχνά εκεί.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αμερικής και φροντίζει κάθε φορά που επισκέπτεται την πατρίδα του, να πηγαίνει να βλέπει και τη μητέρα του, η οποία έχει στήσει μια μικρή επιχείρηση στους Παξούς.

Ο ίδιος μοιράστηκε τώρα με τους followers του ένα μοναδικό, κινηματογραφικό video και μια σειρά από φωτογραφίες.

Τον βλέπουμε να κάνει βουτιές στα κρυστάλλινα νερά των Παξών και πραγματικά τον ζηλεύουμε!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στους Παξούς:

Οι Παξοί είναι απ’ τους προορισμούς που εάν πας μια φορά, θα θέλεις σίγουρα να επιστρέψεις! Πηγαίνοντας δυτικά, στο Ιόνιο πέλαγος, θα βρεις τους Παξούς με τα τιρκουάζ νερά να λαμπυρίζουν έντονα. Βράχοι, σπηλιές, καταγάλανα νερά θα σε κάνουν να αγαπήσεις το νησί, ενώ μια εκδρομή στους Αντίπαξους κρίνεται απαραίτητη.

Σύμφωνα με την παράδοση, οι Παξοί ήταν κάποτε ενωμένοι με την Κέρκυρα. Όμως ο Ποσειδώνας άρπαξε το κομμάτι με την τρίαινά του και το απέσπασε, ώστε να μπορέσει εκεί να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Αμφιτρίτη.

Δες ακόμα:

9+1 εναλλακτικά νησιά για ένα αξέχαστο καλοκαίρι (Photos)