Ο χορός των δελφινιών που θα σε συνεπάρει! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Ο χορός των δελφινιών σε ένα μαγικό video που εξασφάλισαν οι Up Drones! Δες το video και ταξίδεψε!

Πάντα προσπαθούν και πετυχαίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα στα videos τους και πραγματικά τους ευχαριστούμε για αυτές τις μοναδικές λήψεις! Ο χορός των δελφινιών στο Θεολόγο Φθιώτιδας είναι ένα ακόμη συναρπαστικό video μέσα από το οποίο ταξιδεύουμε.

Όπως αναφέρει η ομάδα «μπορεί να έχουμε γυρίσει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη κινηματογραφώντας της ατελείωτες ομορφιές της. Μπορεί να έχουμε αντικρύσει ξαφνικά μπροστά μας από ένα αερόστατο η μια τριήρης μέχρι το ομορφότερο ίσος super Yacht στον κόσμο. Αλλά όταν μπροστά σου συναντάς τα πιο αξιαγάπητα θηλαστικά στον κόσμο τότε αυτή τη συνάντηση θα την θυμάσαι για μια ζωή».

Όπως αναφέρουν είναι ότι, πιο όμορφο έχουν καταγράψει μέχρι σήμερα και το μοιράζονται μαζί μας, όπως κάθε ταξίδι τους!

Σας ευχαριστούμε πολύ που στηρίζετε την προσπάθειά μας και μακάρι το ταξίδι μας να μας προσφέρει και άλλες τέτοιες σπάνιες στιγμές και πάντα να της μοιραζόμαστε μαζί σας

Κι εμείς το ευχόμαστε! Γιατί οι Up Drones κάνουν καταπληκτική δουλειά, μας δείχνουν όλες τις ομορφιές της χώρας μας, μας καλούν τα ανακαλύψουμε μέρη που δεν μας είχαν περάσει από το μυαλό, μας κάνουν ένα tour στην Ελλάδα γιατί… μερικές φορές ξεχνάμε πόσο όμορφη είναι.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved