Ένας χειρουργός για παιδιά, ο Δρ Robert Parry, αποδεικνύει κάθε μέρα ότι δεν είναι ένας απλός γιατρός, αλλά είναι ένας αληθινός Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Γιατί; Γιατί δεν τελειώνει απλά την εγχείρηση με επιτυχία αλλά φροντίζει να ζωγραφίσει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών!

Με ποιο τρόπο; Μόλις αφήνει το νυστέρι, ο χειρουργός για παιδιά πιάνει τα χρώματα και σχεδιάζει πάνω απ’ τις ουλές σχέδια καρτούν που κάνουν τα παιδιά να βλέπουν με πιο διασκεδαστικό τρόπο την όλη διαδικασία.

Ο Δρ Robert Parry είναι ο διευθυντής της παιδιατρικής χειρουργικής στο νοσοκομείο παίδων του Akron στο Οχάιο κι έχει γίνει viral με τον τρόπο που επιλέγει να κάνει τα παιδιά λιγότερο φοβισμένα μετά το χειρουργείο.

Αφότου το Akron Children’s Hospital δημοσίευσε στο Facebook τις ζωγραφιές του Δρ Robert Parry, αμέσως ξεκίνησε ένα κύμα συγκίνησης και συμπάθειας προς το μέρος του.

#3. January 2017: Although the pen may not be mightier than the scalpel, pediatric surgeon Dr. Robert Parry always takes…

Gepostet von Akron Children's Hospital am Mittwoch, 1. Januar 2020

Μια μαμά της οποίας η κόρη ήταν κάποτε ασθενής του Parry είπε ότι η ζωγραφιά του πραγματικά μεταμόρφωσε ολόκληρη την εμπειρία του νοσοκομείου.

Δεν βρίσκεις, άλλωστε, συχνά, δυστυχώς, ανθρώπους στον δρόμο σου που έχουν βάλει στόχο να κάνουν τους άλλους χαρούμενους, χωρίς να έχουν να κερδίσουν κάτι απ’ αυτό. Ο συγκεκριμένος γιατρός θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για άλλους γιατρούς, ειδικά για όσους ασχολούνται με παιδιά. Μια παιδική ψυχή νιώθει τόσο φοβισμένη μέσα στο νοσοκομείο, γι’ αυτό χρειαζόμαστε περισσότερους τέτοιους γιατρούς που δεν μένουν απλά στο καθήκον τους!

Τον θαυμάσαμε, τον αγαπήσαμε και μόλις δεις τις φωτογραφίες θα τον αγαπήσεις και εσύ!

Ο χειρουργός για παιδιά της καρδιάς μας:

Χειρουργός για παιδιά Χειρουργός για παιδιά

Χειρουργός για παιδιά

Δες ακόμα:

Ταϊλάνδη: Ο γιατρός που βοήθησε στην διάσωση των παιδιών μιλά για την εμπειρία του