Ο Αργύρης Αγγέλου ως Ed Sheeran έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του YFSF το βράδυ της Κυριακής. Και φυσικά, αναδείχτηκε νικητής!

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ τον Αργύρη Αγγέλου ως Ed Sheeran; Ούτε εμείς μπορούσαμε, μέχρι που τον είδαμε στο YFSF και η μεταμόρφωση αυτή εντυπωσίασε κριτές και κοινό.

Η πρεμιέρα του YFSF είχε έξυπνες και μη αναμενόμενες μεταμφιέσεις και οι διαγωνιζόμενοι παρά το άγχος της πρώτης φοράς, έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.

Η Μαρία Μπεκατώρου ως παρουσιάστρια ενθάρρυνε τους παίκτες, ενώ στην θέση της κριτικής επιτροπής ήταν οι Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρη Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Μιμή Ντενίση.

Ο Αργύρης Αγγέλου ως Ed Sheeran τραγούδησε το “Perfect”, έβγαλε όλη τη ρομαντική του διάθεση πάνω στη σκηνή και στο χιονισμένο τοπίο που στήθηκε. Με την κιθάρα του, τραγούδησε και ως καλός ηθοποιός που είναι ενσάρκωσε επιτυχημένα τον “ρόλο” του.

Και αυτό φάνηκε και από τη βαθμολογία. Ο ηθοποιός κέρδισε τις ψήφους της κριτικής επιτροπής και πήρε το 11άρι του κοινού που παρακολουθούσε το show στο στούντιο. Και μπορεί το κοινό να έδωσε 12 βαθμούς στον Ίαν Στρατή, αλλά ο Αργύρης Αγγέλου είχε συγκεντρώσει συνολικά τις περισσότερες ψήφους και αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο επεισόδιο του YFSF. Έτσι, το κοινό και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν για ακόμη μια φορά στο τέλος του show.

Έκανε μια καλή αρχή και ο ίδιος το ευχαριστήθηκε.

Δες το video και θα καταλάβεις!

https://www.youtube.com/watch?v=UcTv1x9gIgg

Να θυμίσουμε πως συνολικά οι διαγωνιζόμενοι είναι δέκα: Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα. Και οι δέκα καλούνται να κάνουν την υπέρβαση, ενώ εμείς θα τους δούμε σε μεταμορφώσεις που ποτέ δεν περιμέναμε!

Διαβάστε περισσότερα:

Your Face Sounds Familiar: Αυτοί θα είναι οι δέκα διαγωνιζόμενοι