Ντροπιαστικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και δεν θα ομολογήσουν ποτέ! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Τα μυστικά των γυναικών είναι πολλά… Είναι τόσα πολλά που δεν χωρούν σε μια κόλλα Α4. Υπάρχουν πράγματα που όλες κάνουμε, έχουμε κάνει και θα συνεχίσουμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας.

Αλλά τα μυστικά των γυναικών παραμένουν μυστικά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε. Υπάρχουν συγκεκριμένα, «ντροπιαστικά» πράγματα -άλλα λιγότερο, άλλα περισσότερο- που κάνουμε αλλά ποτέ δεν τα αποκαλύπτουμε.

Από την άλλη είμαστε σίγουρες πως και άλλες γυναίκες τα κάνουν. Και όντως τα κάνουν αλλά παραμένουν μυστικό.

Εσύ πόσα απ’ τα παρακάτω κάνεις στην καθημερινότητά σου;

Το σκισμένο καλσόν δεν το πετάμε σε καμία περίπτωση. Και αυτό γιατί μπορούμε πολύ απλά να το φορέσουμε κάτω από ένα παντελόνι, είτε γιατί δεν έχουμε καλτσάκια για τα παπούτσια, είτε για να μας κρατάει ζεστές. Αλλά όλες έχουμε ένα σκισμένο καλσόν στο ντουλαπάκι μας!

μυστικά των γυναικών

Μπορεί να την έχουμε άπειρα χρόνια, μπορεί να έχει λερωθεί με χλωρίνη… όπως κι αν έχει όμως θα είναι πάντα η αγαπημένη μας μπλούζα για να καθόμαστε στο σπίτι. Μόνο με αυτήν νιώθουμε άνετα!

μυστικά των γυναικών

Το… φόρεμα στο μουσείο! Όλες έχουμε ένα τέτοιο φόρεμα που το αγοράσαμε μια φορά για έναν γάμο, μια ορκωμοσία, ένα event, δώσαμε αρκετά χρήματα και δεν το φορέσαμε ποτέ ξανά. Αλλά πάντα το κοιτάμε με αγάπη…

μυστικά των γυναικών

Κλασικό και διαχρονικό πρόβλημα των γυναικών το «δεν έχω τι να βάλω». Δεν θα περιγράφω άλλο.

μυστικά των γυναικών

Άπειρα αξεσουάρ, συνήθως φθηνά, που έχουμε σε μια άκρη αλλά που γνωρίζουμε πως ποτέ δεν θα φορέσουμε. Παρ όλα αυτά τα κρατάμε γιατί δεν πιάνουν και χώρο…

μυστικά των γυναικών

Όλες έχουμε μια playlist στο κινητό μας με τα πιο στενάχωρα τραγούδια που υπάρχουν. Είναι για τις ημέρες που θέλουμε να κλάψουμε, να ξεσπάσουμε και το ευχαριστιόμαστε. Συνήθως αυτές οι μέρες συμπίπτουν και με την περίοδό μας.

μυστικά των γυναικών

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved