Το ήξερες ότι υπάρχει μια ολόκληρη εξήγηση πίσω απ’ το γιατί μας αρέσει να βλέπουμε φωτογραφίες με μωρά; Γενικά οι εικόνες με μωράκια, κουταβάκια, γατάκια και άλλα μικράκια μας γεμίζουν θετικά συναισθήματα και μας προκαλούν ευφορία. Γι’ αυτό και τρελαινόμαστε να βλέπουμε φωτογραφίες με νεογέννητα.

Τώρα, το Avnida Photography αποφάσισε να μας κάνει να λιώσουμε! Έχοντας στο portfolio του φωτογραφίες πάνω από 1.000 μωρών, δημοσίευσε στο Bored Panda μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες με μωράκια σε περίεργες γκριμάτσες!

Οι αστείες εκφράσεις τους καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Μπορούν να σε κάνουν να γελάσεις με τα χαμόγελά τους. Μπορούν να σε κάνουν να αισθανθείς πολύ γλυκά όταν σε κοιτούν με τα αθώα τους ματάκια. Όλα τα νεογέννητα είναι μεταξύ πέντε και δώδεκα ημερών κι αυτό από μόνο του κάνει το project ακόμα πιο γλυκό!

Λόγω του κορονοϊού, το Avnida Photography γνώρισε δύσκολες μέρες, αλλά ήταν παράλληλα μια ευκαιρία να εξερευνήσει το αρχείο του, έτσι προέκυψαν και οι φωτογραφίες με τα μωράκια με γκριμάτσες.

Επόμενος στόχος του φωτογραφείου είναι να δημιουργήσει μια σειρά από φωτογραφίες με χαμογελαστά μωρά, κάτι για το οποίο ανυπομονούμε!

Δες τις φωτογραφίες με νεογέννητα:

Θυμήσου και αυτό:

Το μωρό που γεννήθηκε με… νεύρα και οι φωτογραφίες του έγιναν viral!

Photo credits: Avnida Photography