Τα ημερήσια κρούσματα του κορονοϊού έχουν αυξηθεί και η κυβέρνηση στέλνει ένα ακόμα μήνυμα μ’ ένα σποτ για τον κορονοϊό με τον Τσιτσιπά. 

Ο γνωστός τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, πρωταγωνιστεί στο νέο σποτ που εξέδωσε η κυβέρνηση με κεντρικό παραλήπτη τους νέους όσον αφορά την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού, ώστε να σταματήσουν τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.

Στο νέο αυτό διαφημιστικό σποτάκι για τον κορονοϊό με τον Τσιτσιπά βλέπουμε τον Έλληνα τενίστα να περπατάει στην παραλία και να απευθύνεται κυρίως στους νέους, αλλά εν γένει σε όλους όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους και πρέπει να προσέξουν παραπάνω. Ο Έλληνας τενίστας στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης λέγοντας μεταξύ άλλων στο βίντεο «Όσοι αγαπάμε μπορεί να είναι πιο ευάλωτοι από εμάς στον κορονοϊό. Γι’ αυτό αγκάλιασε τα μέτρα προστασίας. Για να μπορέσουμε σύντομα να αγκαλιάσουμε ξανά όσους αγαπάμε, όπως παλιά».

Δες κι εσύ το νέο σποτ για τον κορονοϊό με τον Τσιτσιπά 

Χθες, Κυριακή 16 Αυγούστου, η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα σποτάκι. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε video με μήνυμα προς τους νέους και σε όσους επιστρέφουν απ’ τις διακοπές για τον κορονοϊό και το τι θα πρέπει να προσέξουμε.

Το διαφημιστικό σποτ συνοδεύτηκε με μία λέζαντα στην οποία ο ίδιος έγραψε «Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορονοϊό. Κάνε, όμως, έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό».

Η κυβέρνηση συνεχίζει τις προσπάθειες, ώστε οι πολίτες και κυρίως οι νέοι κι όσου πήγαν διακοπές σε τουριστικές περιοχές να προσέχουν περισσότερο και να βάλουν ένα τέλος στη διασπορά του ιού.

Δες ακόμα το προηγούμενο σποτάκι:

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού μέσα από ένα video