Νεκροταφείο: Η πιο ξεχωριστή παραλία της Ελλάδας βρίσκεται μόλις 15 λεπτά από το Ναύπλιο και βρίσκεται στην πραγματικότητα κάτω από ένα νεκροταφείο.

Νεκροταφείο: Η πιο ξεχωριστή παραλία της Ελλάδας

Δεν σας το έχουμε κρύψει πως βασικό εργαλείο αναζήτησης προκειμένου να βρίσκουμε νέα θέματα και να σας τα παρουσιάζουμε είναι το Google maps. Πολλές φορές έχουμε εκπλαγεί από αυτά που εντοπίζουμε και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όμως όταν κατά την αναζήτηση σου εντοπίζεις παραλία με απίστευτα τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά μόλις 15 λεπτά από το φημισμένο Ναύπλιο και διαβάζεις ” Παραλία Νεκροταφείο ” ε τότε πραγματικά τρίβεις τα μάτια σου και δεν πιστεύεις σε αυτά.

Αν σας πρότειναν για μπάνιο την παραλία «Νεκροταφείο» η πρώτη αντίδραση θα ήταν λίγο συγκρατημένη. Θα ρωτούσατε και εύλογα, γιατί τη λένε έτσι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει κανένα σχήμα λόγου. Αν σηκώσεις το βλέμμα σου, κάνεις το σταυρό σου. Αφού βρίσκεται κυριολεκτικά κάτω από ένα κοιμητήριο.

Ένας αληθινός επίγειος παράδεισος που δίπλα σε αυτόν αναπαύονται στην τελευταία τους κατοικία άνθρωποι επιβεβαιώνοντας το ρητό πως εδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση εδώ.

Την παραλία Νεκροταφείο μπορείτε να την επισκεφθείτε εύκολα και να απολαύσετε σε αυτή το πιο ξεχωριστό μπάνιο της ζωής σας.

Δες το σημείο στο Google maps εδώ: Παραλία Νεκροταφείο https://maps.app.goo.gl/hk37wVFMUc8E4…

Δες ακόμα:

Αγκίστρι: Μια βόλτα στα τυρκουάζ νερά του αρκεί για να σε “μαγέψει” (Video)

Photo: UpStories