Να πώς κλέβεις εγγυημένα την παράσταση σε μια πρόταση γάμου (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Τα παιδιά είναι αυθόρμητα. Θα κάνουν αυτό που θέλουν την ώρα που το θέλουν χωρίς να τους νοιάζει τίποτα! Το αγοράκι που έγινε viral καθώς τρόλαρε με τον καλύτερο τρόπο την πρόταση γάμου που έγινε στη μητέρα του!

Να πώς κλέβεις εγγυημένα την παράσταση σε μια πρόταση γάμου! Μαθήματα από έναν μπόμπιρα που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο!

Το 3χρονο αγόρι που θα δεις στο video πρωταγωνιστεί στην πρόταση γάμου που έκανε ο αγαπημένος της μητέρας του καθώς αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν περίμενε κανείς όταν ο σύντροφός της γονάτισε για να της ζητήσει να γίνει η γυναίκα του!

Ο 33χρονος Kevin Przytula από το Μίσιγκαν ήθελε να έχει σε video τη στιγμή της πρότασης γάμου στην Allyssa Anter για να έχουν αυτή τη στιγμή καταγεγραμμένη για πάντα.

Ο ίδιος ζήτησε απ’ την 11χρονη κόρη της συντρόφου του να τραβήξει το video ενώ ο 3χρονος γιος της ήταν λίγο πιο δίπλα.

Όμως, πρωταγωνιστής του video κατάφερε ν’ αναδειχθεί ο μικρός μπόμπιρας και όχι το ζευγάρι!

Το 3χρονο αγοράκι αποφάσισε την κρίσιμη στιγμή να κατεβάσει το παντελόνι του και να ουρήσει για να δώσει το δικό του στίγμα σ’ αυτή την πρόταση γάμου!

Κι αν σου πάει το μυαλό ότι μάλλον δεν πολυσυμπαθεί τον σύντροφο της μαμάς του, κάνεις λάθος! Σύμφωνα με τη μητέρα του, ο μικρός λατρεύει τον σύντροφό της και μάλιστα ανυπομονεί να γίνει επίσημα οικογένεια!

Boy pees during proposal

WATCH: Kevin Przytula brought his girlfriend Allyssa to Bay City over the weekend to propose. As he dropped to one knee, her young son dropped his pants! Take a look at the hilarious proposal caught on camera.

Gepostet von WBFF FOX 45 am Montag, 14. Mai 2018

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι σίγουρα ο επόμενος σούπερ ήρωας! (Video)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved