Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τόσο μεγάλο ταλέντο που πραγματικά τους θαυμάζουμε. Άλλος έχει ταλέντο στη μουσική, άλλος στη ζωγραφική, ο καθένας έχει το δικό του ταλέντο. Μπορείς να ξεχωρίσεις στις παρακάτω φωτογραφίες ποια είναι η κοπέλα και ποιο το καρτούν; Ναι, μια καλλιτέχνιδα μεταμορφώνει τον εαυτό της σε καρτούν.

Θες τη Frozen; Θες την Belle από το Beauty and the Beast; Θες ακόμη και τον Frodo από το The Lord of the Rings; Αυτή η καλλιτέχνιδα μεταμορφώνει τον εαυτό της σε καρτούν και σε ό,τι άλλο μπορείς εσύ να φανταστείς και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Πρόκειται για την 22χρονη κοπέλα από την Ρωσία, Ksenia Perova, η οποία ασχολείται με τις μεταμφιέσεις εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Από το 2014 δίνει ζωή στους αγαπημένους της κινηματογραφικούς χαρακτήρες, χρησιμοποιώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και τις πολύ καλές δεξιότητές της. Και με πολλή δουλειά έχει καταφέρει να μοιάζει σαν να βγήκε από την οθόνη στην πραγματικότητα.

Σαν να μπορούμε να δούμε, να αγγίξουμε και να μιλήσουμε με τους αγαπημένους μας ήρωες. Οι μεταμφιέσεις είναι τόσο αληθινές που θα κοιτάξεις τις φωτογραφίες δύο φορές για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου και να καταλήξεις να θαυμάζεις το ταλέντο της.

Ποια είναι η καλλιτέχνιδα και ποιο το καρτούν; Πάρε μια γεύση απ’ τη δουλειά της!

Mavis απ’ το Hotel Transylvania

Victoria απ’ το Corpse Bride

Frodo απ΄το The Lord of the Rings

Elsa απ’το Ralph Breaks the Internet

Alita απ’ το Alita: Battle Angel

Wednesday απ’το The Addams Family

 Belle απ’ το Beauty and the Beast

Daria απ΄το Beavis and Butt-Head

Mulan

https://www.instagram.com/p/Bl8yaViAxgX/?utm_source=ig_embed

 Ellie απ΄το The Last of Us

https://www.instagram.com/p/BYHJI1NHn5b/?utm_source=ig_embed

Elizabeth απ΄το BioShock Infinite

Δείτε επίσης:

Κάποιος θεός σκέφτηκε πώς θα ήταν τα μωρά των σούπερ ηρώων και το έκανε εικόνα!