Όλα από ψηλά μοιάζουν πιο όμορφα, πιο αρμονικά, πιο ονειρεμένα! Το νέο video των Up Drones μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι από ψηλά που έχει… τέσσερις προορισμούς!

Το νέο video των Up Drones μας προσφέρει μοναδικές εικόνες από ψηλά και πλέον όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από άλλες χώρες όπως η Ελβετία και η Ιταλία! Είσαι έτοιμος να κάνεις αυτό το ταξίδι μαζί μας; Δέσε τη ζώνη σου…

Όπως αναφέρει στην περιγραφή η ομάδα των Up Drones, στην ομάδα προστέθηκε και ο Χρήστος ο οποίος ασχολείται με τα Drone από το 2009.  Είναι τηλεσκηνοθέτης και χειριστής κάμερας, ενώ έχει εργαστεί σε διάφορες παραγωγές στην Αθήνα.  Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως freelancer.

Όπως γράφουν στην περιγραφή:

«Ο γύρος του κόσμου από ψηλά. Αυτή τη φορά το ιπτάμενο ταξίδι μας είναι παγκόσμιο και πραγματοποιείται με την βοήθεια του Χρήστου Ortentzio τον οποίο και καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά στην Ομάδα Up Drones. Ταξιδεύουμε από της Σεϋχέλλες στην Πάτρα, από την Ιταλία στην Ηλεία και τους καταρράκτες της Νεμούτας, από την Ελβετία έως τον Φάρο Καυκαλίδας και από την Αστυπάλαια έως τα Χανιά και την φωταγωγημένη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου. Ένα ταξίδι με υπέροχες και σπάνιες ιπτάμενες εικόνες».

Δες και αυτό:

Ταξιδεύουμε στη Φολέγανδρο, την Ατλαντίδα της άγονης γραμμής του Αιγαίου | Video