Το πιο γλυκό video που έχουμε δει, ένα video που θα σου φτιάξει τη μέρα και θα σε κάνει να τραγουδήσεις κι εσύ! Μπαμπάς και κόρη τραγουδούν Maroon 5, το Girls Like You ή απλά ανοιγοκλείνουν το στόμα τους…Είναι απολαυστικοί!

Μπαμπάς και κόρη τραγουδούν Maroon 5 και είναι το αχτύπητο δίδυμο του Instagram! Βρίσκονται στο μπάνιο και παίζει το τραγούδι Girls Like You. Πρωταγωνιστές η μικρή Myla με τον μπαμπά της.

Δεν τραγουδούν δηλαδή…αλλά κάνουν lip syncer. Ανοιγοκλείνουν δηλαδή το στόμα τους και η μικρή Myla το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Και είναι ό,τι πιο χαριτωμένο και ξεσηκωτικό έχουμε δει.

Το video έχει μέχρι στιγμής 9,5 εκ. views και μόλις το δεις θα καταλάβεις αμέσως τον λόγο. Η μικρή Myla φορά το μπουρνούζι της και κουκούλα και έχει μπει για τα καλά στον ρόλο.

Είναι μια μικρή….ηθοποιός (;), τραγουδίστρια (;) από κούνια και αυτός ο μπαμπάς πρέπει να είναι πολύ περήφανος! Η μητέρα της μικρής μάλλον είναι αυτή που τραβά το video στο μπάνιο και ανέβασε και το video στο Instagram. «Η Myla είναι τρομερή lip syncer», σχολιάζει η μητέρα της στη λεζάντα του video που μας έκλεψε την καρδιά!

Τα σχόλια έπεσαν βροχή, όπως ήταν αναμενόμενο και όλοι έβαλαν το video στο repeat, αφού μια φορά δεν είναι αρκετή…Όλοι σχολιάζουν πόσο γλυκιά είναι η μικρή και μιλούν για το καλύτερο video που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Boj0v4_BSSl/?utm_source=ig_embed

Και η δική μας μέρα, έγινε λίγο καλύτερη μετά από αυτό!

Πάντως, η μικρή Myla φαίνεται πως έχει μια…κλίση στο τραγούδι και η μαμά της μοιράζεται με τους followers της videos στο Instagram. Κι εμείς απλώς την απολαμβάνουμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη!

Δείτε επίσης:

Μπαμπάς εν δράσει: Χόρεψε μπαλέτο με την κόρη του για να της φύγει το άγχος! (Video)