Θα μπορούσαμε να του δώσουμε το βραβείο «Πατέρας της χρονιάς» και ακόμα και αυτό θα ήταν λίγο. Μπαμπάς χορεύει μπαλέτο μαζί με την κόρη του πάνω στη σκηνή για να της φύγει το άγχος και να σταματήσει να κλαίει.

Ποιος μπαμπάς θα πήγαινε να δει την κόρη του να χορεύει μπαλέτο; Ελάχιστοι. Αυτός ο μπαμπάς χορεύει μπαλέτο μαζί με την κόρη του για να την υποστηρίξει, να την ανακουφίσει από το άγχος να τη βοηθήσει να βγάλει το πρόγραμμα. Είναι ο super μπαμπάς και μας έκλεψε την καρδιά.

Όχι, μόνο πήγε μαζί με το δεύτερο μωράκι του να δει την κόρη του να χορεύει, αλλά όταν συνειδητοποίησε πως η κόρη του έβαλε τα κλάματα από το άγχος καθώς στεκόταν στη σκηνή μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών, πήρε το μωρό αγκαλιά, ανέβηκε στη σκηνή, πήρε την κόρη του από το χέρι και χόρεψε μαζί της.

O Marc Daniels  έχοντας αγκαλιά την πιο μικρή του κόρη, Suri, έλαβε δράση για να βοηθήσει την κόρη του Bella που έμοιαζε τόσο αδύναμη και αγχωμένη πάνω στη σκηνή.

Κι αφού της είπε πόσο την αγαπάει και πως είναι η καλύτερη χορεύτρια, έκανε μαζί της μέχρι και…πιρουέτες! Όπως φαίνεται ο πατέρας αυτός θα είχε παρευρεθεί πολλές φορές στις πρόβες αφού ήξερε το πρόγραμμα απ’ έξω και δεν έχασε ούτε βήμα. «Δεν μου ήταν κάτι ξένο γιατί κάναμε πολλές πρόβες στο σπίτι και είχα μάθει τη χορογραφία», δήλωσε ο super μπαμπάς μετά το super χορευτικό!

Και είναι το video που μας έφτιαξε τη μέρα και μας θύμισε λίγο τι είναι ικανοί να κάνουν οι μπαμπάδες για χάρη μας. Άλλωστε όπως είπε και ο Marc Daniels δεν είναι ποτέ αργά να γίνεις μπαλαρίνα και αυτός έγινε για χάρη της κόρης του!

Διαβάστε επίσης:

Μπαμπάδες σε απόγνωση! Ένας μπαμπάς περιγράφει με comics την καθημερινότητά του…