Μα υπάρχουν άσχημα σκυλιά; Πολύ αμφιβάλλουμε…Αυτός ο φωτογράφος βγάζει μοναδικά πορτρέτα σκύλων με τέλειες ατέλειες. Κι αν κανείς δεν είναι τέλειος…Τα σκυλιά είναι!

Ο φωτογράφος, Alex Cearns, βγάζει μοναδικά πορτρέτα σκύλων που έχουν μερικές τέλειες ατέλειες και αυτά τα σκυλιά κέρδισαν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Στα πορτρέτα του Cearns φαίνεται όλη η γοητεία, η ομορφιά, η δύναμη και η γλυκύτητα των τετράποδων.

Αυτά τα σκυλάκια είτε γεννήθηκαν με αναπηρίες,είτε αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

«Ένας από τους πιο παθιασμένους στόχους μου ως φωτογράφος ζώωνν είναι να συλλάβω τις αξιολάτρευτες λεπτές αποχρώσεις τους που τα κάνουν πολύτιμα και μοναδικά. Αγαπώ κάθε ζώδιο που έχω το προνόμιο να φωτογραφίζω αλλά εκείνα που θεωρούνται διαφορετικά, θα έχουν πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Όσα έχουν χάσει το ένα πόδι, έχουν γεννηθεί χωρίς μάτια ή εξακολουθούν να εμφανίζουν ουλές από κακοποίηση» δηλώνει οι φωτογράφος Alex Cearns.

Το πρότζεκτ του ονομάζεται “Perfect Imperfection – Dog portraits of Resilience” και μας δείχνει έστω και λίγο να δούμε πάντα το θετικό σε μια κατάσταση και να μην εγκαταλείπουμε ποτέ. Ακριβώς όπως κάνουν οι αγαπημένοι μας φίλοι.

Να θυμάσαι να αγαπάς τον σκύλο σου και να το φροντίζεις. Ο σκύλος σου δεν είναι απλώς ένα “διακοσμητικό” είναι μέλος της οικογένειάς σου και έχει την ευθύνη να το φροντίζεις.