Μόλις 4μηνών και ενσαρκώνει γυναίκες από την Μητέρα Τερέζα μέχρι την Frida Kahlo (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Μια μαμά αποφάσισε να ντύσει την κόρη της ως διάσημες γυναίκες της ιστορίας. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά υπέροχο και ξεχωριστό. Όπως αναφέρει και η ίδια: « Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατές γυναίκες. Οι οποίες έχουν κάτι να μας που και η ιστορία τους πρέπει να ακουστεί».

Μια μητέρα έχει περάσει τον εαορτασμό των γυναικών που άφησαν ιστορία σε άλλο επίπεδο. Έντυσε την κόρη της, που είναι ακόμα μωρό όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, ως μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες της ιστορίας. Θέλοντας να δώσει μήνυμα ότι η ιστορία τους πρέπει να ακουστεί και να μας εμπνεύσει.

Η Jenelle Wexler, η οποία είναι κομμώτρια από το Σικάγο στις ΗΠΑ, και μητέρα δύο παιδιών, απέκτησε αυτή την ιδέα, όταν διαπίστωσε ότι το τεσσάρων μηνών μωράκι της, η Libery Jaine Wexler έχει πολλές ομοιότητες με την Frida Kahlo.

Αφού φωτογράφισε το μωρό της ντυμένο ως την διάσημη καλλιτέχνιδα από το Μεξικό, η μητερα αισθάνθηκε εμπνευσμένη να συνεχίσει το έργο της.

Όπως ανέφερε η ίδια: «Οι φωτογραφίες ήταν θαυμάσιες. Και σύντομα, σκέφτηκα και άλλες γυναίκες στην ιστορία που βοήθησαν στην βελτίωση ζωής των γυναικών και γενικότερα όλων των ανθρώπων.»

«Αυτές οι γυναίκες αποτελούν παράδειγμα διάνοιας, θάρρους, αθλητικής ικανότητας και ενός τεράστιου πλήθους χαρακτηριστικών. Ελπίζω να μπορέσω να διδάξω όλα αυτά στα παιδιά μου.»

Μέχρι στιγμή έχει φωτογραφίση την κόρη της ως Marie Curie, Coco Chanel, Madonna και Amelia Earhart.

Βέβαια, δεν φωτογραφίζει μόνο τις γυναίκες αλλά κάνει και ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μέσα στο οποίο προβάλλει επιτεύγματα αυτών των γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σπάσουν ένα σημαντικό ταμπού

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved