Μια… συνηθισμένη μέρα στο σπίτι για τον Πετρούνια και τη Μιλλούση περιλαμβάνει γυμναστική, φροντίδα του μωρού και… multitasking!

Το δίδυμο της ελληνικής γυμναστικής περνάει την καραντίνα στο σπίτι με το μωρό και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανέβασε ένα απολαυστικό video απ’ την καθημερινότητά τους, το οποίο έφτιαξε η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής που “τρύπωσε” στο σπίτι τους.

Πώς φαντάζεσαι πως είναι μια συνηθισμένη μέρα στο σπίτι του ζευγαριού;

Ό,τι και να φανταστείς σίγουρα δεν θα μπορέσεις να πέσεις μέσα!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής έφτιαξε ένα διασκεδαστικό βίντεο, σε μια προσπάθεια να ζωγραφίσει μερικά χαμόγελα στους φίλους της γυμναστικής, αλλά και να στείλει το μήνυμα του να μένουμε σπίτι.

Πετρούνιας και Μιλλούση βιώνουν τις μέρες του κορονοϊού προσπαθώντας να συνδυάσουν τα πάντα!

Ο Λευτέρης γυμνάζεται ενώ παράλληλα κάνει εργασία στον υπολογιστή, ενώ η Βασιλική νανουρίζει το μωρό σε μια στάση που μάλλον εμείς δεν μπορούμε καν να πλησιάσουμε! Το highlight; Ο Πετρούνιας που ενώ γυμνάζεται δίνει φιλάκια στην κόρη του!

Δες μια μέρα στο σπίτι για τον Πετρούνια και τη Μιλλούση

Μία… συνηθισμένη μέρα για τον Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση στο σπίτι! 😀😀😀🎥@figymnastics

Gepostet von Hellenic Olympic Committee am Dienstag, 21. April 2020

Το ζευγάρι φαίνεται πως έχει βρει μια χαρά τους ρυθμούς του μέσα στην καραντίνα, γυμνάζονται καθημερινά ενώ ανεβάζουν και απολαυστικά videos στα social media!

Βασιλική και Πετρούνιας αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία και ψυχραιμία αυτό που συμβαίνει, προσπαθώντας να στείλουν το σωστό μήνυμα ότι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά προσοχή.

«“Μετά την καταιγίδα, έρχεται το ουράνιο τόξο”! Μπορεί να είναι κοινότυπο, όμως, επειδή η ζωή έχει τόσα σκαμπανεβάσματα και κυρίως δύσκολα, αυτό είναι κάτι που με ακολουθεί και με κάνει δυνατή στο να ανεβαίνω να εξελίσσομαι και να προσπαθώ!», είχε δηλώσει, άλλωστε η Βασιλική Μιλλούση στο iPop.gr.

Δες ακόμα:

Η Βασιλική Μιλλούση ξέρει να ισορροπεί ακόμη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις!