Αυτό που όλες φοβόμαστε, αυτό συνέβη. Πήραν φωτιά τα μαλλιά της νικήτριας του διαγωνισμού Μις Αφρική και πραγματικά το video είναι σοκαριστικό.

Συνέβη αυτό που όλες φοβόμαστε και τρέμουμε συνήθως το Πάσχα. Μήπως η λαμπάδα του κυρίου από πίσω ή της κυρίας από δίπλα ακουμπήσει τα μαλλιά μας κατά λάθος και… “λαμπαδιάσουμε”. Και καθώς διαβάζουμε ότι πήραν φωτιά τα μαλλιά της νικήτριας του διαγωνισμού Μις Αφρική, σκεφτόμαστε πως τελικά… συμβαίνει!

Και συνέβη λίγο μετά την ανακοίνωση της διάκρισης, την στιγμή που κατέκτησε τον τίτλο και αγκαλιαζόταν με την περσινή νικήτρια.

Όλα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης όταν ήταν τα καλλιστεία. Νικήτρια αναδείχθηκε η 24χρονη Ντορκάς Κασίντε που δεν πρόλαβε να πανηγυρίσει όπως πρέπει τη νίκη της καθώς από τα πολλά πυροτεχνήματα μια σπίθα ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά τα μαλλιά της.

Στην αρχή η ίδια φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει πως πήραν φωτιά τα μαλλιά της και μόλις το αντιλήφθηκε και το αντιλήφθηκαν και οι παρευρισκόμενοι, όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε πανικός.

Στο video βλέπουμε την 24χρονη να προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά με κάποιο τρόπο όταν ανέβηκαν τρεις άνδρες στη σκηνή και την έσβησαν. Η ίδια βεβαίως, διατήρησε την ψυχραιμία της, υποκλίθηκε και ευχαρίστησε το κοινό χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Ενώ μόλις είχαν πάρει φωτιά τα μαλλιά της! Και μόνο για την ψυχραιμία της της αξίζει βραβείο.

Φυσικά, τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα και ευτυχώς δεν κάηκε στο πρόσωπο και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

«Είμαι καλά. Τα μαλλιά μου…είναι εντάξει. Νιώθω καλά τώρα. Σας ευχαριστώ!», σχολίασε η ίδια.

Αυτή η βραδιά τελείωσε με το στέμμα στο κεφάλι της, λίγα καμμένα μαλλιά, το χρηματικό έπαθλο 35.000 δολαρίων που κέρδισε και ένα όχημα. Χαλάλι!

Διαβάστε επίσης:

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς στην Αμερική ανοίγει το δρόμο για τους υπόλοιπους