Υπάρχουν πολλά στερεότυπα για τη ζωή στο Hollywood, για εφήμερες σχέσεις, φιλίες που βασίζονται στη φήμη και μετά από λίγο καιρό χαλάνε… Αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε τόσα πολλά για τους celebrities όσα πιστεύουμε. Για την ακρίβεια, ξέρουμε μόνο όσα μας επιτρέπουν οι ίδιοι να ξέρουμε κι όσες φήμες κυκλοφορούν κι αναπαράγονται απ’ τα Μέσα. Θα σε εκπλήξουμε δείχνοντάς σου μερικές διάσημες φιλίες που έχουν αντέξει στον χρόνο κι έχουν γίνει πιο δυνατές!

Αυτοί οι celebrities έχουν περάσει μαζί τις καλύτερες και πιο άσχημες στιγμές της ζωής τους και η φιλία τους κρατάει εδώ και δεκαετίες.

Εμείς πιστεύουμε στις φιλίες που αντέχουν στον χρόνο και βρήκαμε αυτά τα παραδείγματα που δεν τα περίμενες!

Οι διάσημες φιλίες που έχουν αντέξει στον χρόνο

Reese Witherspoon και Kate Hudson

Είναι φίλες απ’ το 1991, όταν συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του The Man in the Moon κι από τότε είναι αχώριστες!

Nicole Kidman και Russell Crowe

Συναντήθηκαν το 1992 στο σπίτι της Naomi Watts, ενώ εκείνη ήταν η στιγμή που και οι δυο τους γνωρίστηκαν με τον Tom Cruise που έμελε στη συνέχεια να γίνει σύζυγος της Kidman.

Al Pacino και Robert De Niro

Δεν θα μπορούσαμε να μην την συμπεριλάβουμε ανέμσα στις διάσημες φιλίες! Αυτή η φιλία κι αν κρατάει χρόνια! Απ’ τη δεκαετία του ’60, οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί είναι οι καλύτεροι φίλοι, ενώ οι πιο όμορφες στιγμές είναι όταν συμπρωταγωνιστούν!

Jennifer Lopez και Leah Remini

Γνωρίστηκαν το 2004 κι αμέσως “ερωτεύτηκαν”. Βρήκε η μια όλα όσα έψαχνε στο πρόσωπο της άλλης και πλέον απολαμβάνουν να περνάνε χρόνο μαζί, να γελάνε και να μοιράζονται τα μεγαλύτερα μυστικά τους!

Tori Spelling και Jennie Garth

Γνωρίστηκαν το 1990 στο Beverly Hills, 90210 και είναι οι καλύτερες φίλες. Υποστηρίζουν η μια την άλλη, περνάνε πολύ χρόνο μαζί και συμμετέχουν στα ίδια projects.

Liv Tyler και Alicia Silverstone

Το 1994 έπαιξαν μαζί στο video clip των Aerosmith για το Crazy κι έδεσαν αμέσως! Κάνουν ακόμα παρέα, ενώ ανά διαστήματα έχουμε δει και reunions τους!

Δες ακόμα:

Διάσημοι που είναι φίλοι στην πραγματική ζωή και δεν το ξέραμε!