Κορίτσια τραγουδούν από κούνια όπως έκανες κι εσύ όταν ήσουν μικρή. Ειλικρινά πόσες φορές είχες πάρει τη χτένα στα χέρια σου, πήγες μπροστά απ΄τον καθρέφτη σου και είπες κι ένα τραγούδι;

Αυτά τα κορίτσια τραγουδούν και δίνουν όλη τους την ψυχή, όλο τους το συναίσθημα. Η αλήθεια είναι πως είτε έχουμε καλή φωνή είτε όχι δεν εγκαταλείπουμε το τραγούδι. Δεν λυπούμαστε τα τζάμια, τους γείτονες, τους περαστικούς, τους συγκατοίκους.

Από μικρά έχουμε τη συνήθεια να παίρνουμε ότι βρούμε μπροστά μας, να το “βαφτίζουμε” μικρόφωνο και να τραγουδάμε. Και όχι απλώς τραγουδάμε δηλαδή, αλλά κάνουμε κατάθεση ψυχής!

«Σου έχει πει κάποιος ότι έχεις ωραία φωνή;». Αυτήν την ερώτηση ακούς από μικρή αλλά και τώρα που μεγάλωσες τίποτα δεν έχει αλλάξει…Εκτός κι αν έχεις όντως ταλέντο!

Αυτά τα κορίτσια τραγουδούν, γυρνάνε το video clip και ο μπαμπάς του τα βιντεοσκοπεί… Βέβαια, αυτές οι αδελφές είναι πλέον, διάσημες αφού πρόκειται για την Mila και την Emma που σίγουρα έχεις δει κάποιο βιντεάκι τους.

Η μητέρα των κοριτσιών συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και video απ’ τα κατορθώματα των κοριτσιών με την Mila να πρωταγωνιστεί και να κλέβει την παράσταση. Η Mila είναι μια star από κούνια και τα βιντεάκια της έχουν γίνει viral, καθώς έχουν εκατομμύρια views και σχόλια.

Τη μια τρολάρει τη μαμά της, την άλλη τη γιαγιά της ή τα αδέρφια της. Όπως κι αν έχει δεν κάθεται ποτέ φρόνιμα και μας γεμίζει με ξεκαρδιστικά video!

Τα κορίτσια τραγουδούν λοιπόν και…τα δίνουν όλα!