Κάθε φωτογραφία με σέξι μπικίνι που βλέπεις πιθανότατα είναι fake (Photos)

LIKE US ON FACEBOOK

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του Photoshop, η personal trainer Sia Cooper εξαφάνισε την κυτταρίτιδα απ’ τους γλουτούς της, μίκρυνε τους μηρούς της, βελτίωσε το στήθος της και λέπτυνε τη μέση της. Και μετά ανέβασε τη φωτογραφία της στο Instagram. Δεν είναι η μόνη που το κάνει, το κάνουν οι περισσότερες, αν όχι όλες…

Κάθε φωτογραφία με σέξι μπικίνι που βλέπεις πιθανότατα είναι fake. Παλιά, για να βγάλεις μια ωραία σέξι φωτογραφία με μπικίνι, χρειαζόσουν γυμναστική και αρκετούς μήνες διατροφής. Τώρα, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά δευτερόλεπτα κι ένα smartphone.

Yπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και η καθεμία έχει το δικό της κοινό.

Ο καθένας επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του. Αν κάποιος σου πει ότι δεν επεξεργάζεται τις φωτογραφίες του, τότε μάλλον θα πρέπει να γελάσεις δυνατά!

Αν δεις από κοντά αγαπημένα πρόσωπα που ακολουθείς στο Instagram, σίγουρα θ’ αντιληφθείς ότι η πραγματική τους εικόνα απέχει από εκείνη που παρουσιάζουν στα social media.

To δημοφιλές app Facetune υπόσχεται να κάνει θαύματα στις φωτογραφίες σου κι εκατομμύρια άτομα σ’ όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν. Το έχουν, όμως, πραγματικά ανάγκη;

Δες μερικά παραδείγματα με photoshopαρισμένες φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι και πες μας στ’ αλήθεια αν πιστεύεις ότι αξίζει να δείχνουμε έναν άλλο εαυτό, μια εικόνα ψεύτικη που θα «πουλήσει» περισσότερο.

self-tan της Kim Kardashian

Διαβάστε ακόμα:

Αυτά τα plus-size μοντέλα αποδεικνύουν πόσο μπορεί το photoshop να αλλάξει ένα σώμα!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved