Κατέρρευσε στη σκηνή ο Marilyn Manson κατά τη διάρκεια συναυλίας, η οποία στη συνέχεια διακόπηκε εξαιτίας της κακής κατάστασης της υγείας του τραγουδιστή.

Κατέρρευσε στη σκηνή ο Marilyn Manson κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην αρχή της συναυλίας, όταν ο τραγουδιστής ερμήνευε τη διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού των The Eurythmics, «Sweet dreams».

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και δείχνει τον Manson να καταρρέει στη σκηνή, ενώ οι μουσικοί συνεχίζουν να παίζουν και προς το τέλος του τραγουδιού, φαίνεται ο τραγουδιστής να σηκώνεται στα πόδια του.

Στη συνέχεια, η συναυλία διακόπηκε, ενώ αργότερα μέσω ανάρτησης του στο Twitter, ο Marilyn Manson ευχαρίστησε το κοινό για την κατανόησή του.

«Σ’ ευχαριστώ Χιούστον για την κατανόησή σου. Κατέληξα στη φροντίδα των γιατρών, όμως έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό και ήσασταν καταπληκτικοί», ήταν το σχόλιο του τραγουδιστή.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Manson αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στη σκηνή, αφού στο παρελθόν κατά τη διάρκεια συναυλίας του, το σκηνικό έπεσε και καταπλάκωσε τον τραγουδιστή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε ακόμη:

Ο πατέρας του Marilyn Manson γίνεται σαν τον γιο του. Ίσως και λίγο χειρότερος

Photo: Getty Images