Πρώτη κοινή εμφάνιση Harry- Meghan στο Λονδίνο μετά το Megxit και φυσικά όλα τα βλέμματα και όλοι τα φλας έπεσαν πάνω τους. Καρέ- καρέ η πρώτη τους εμφάνιση μετά το “διαζύγιο” κι ένα υπέροχο σκίτσο που έφτιαξε ένας καλλιτέχνης.

Θα ξεκινήσουμε απ’ την πιο iconic φωτογραφία του ζευγαριού, που είναι τόσο εντυπωσιακή και ρομαντική που ενέπνευσε έναν καλλιτέχνη να την μετατρέψει σε ένα υπέροχο σκίτσο!

Καρέ- καρέ η πρώτη κοινή εμφάνιση Harry- Meghan στο Λονδίνο μετά το Megxit

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση στο Λονδίνο μετά την ανακοίνωση της απόφασής τους να ζήσουν μακριά απ’ τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο βροχερό Λονδίνο, με τον Harry να κρατάει την ομπρέλα για να μην βραχεί η σύζυγός του, και έδωσαν το παρών στο Mansion House για την εκδήλωση απονομής βραβείων σε τραυματίες των Ενόπλων Δυνάμεων από το ίδρυμα Endeavour Fund Awards, του οποίου ο Πρίγκιπας Harry είναι επικεφαλής.

Παρά την βροχή, οι θαυμαστές του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν έξω από το Mansion House για να τους δουν από κοντά.

Η Meghan έλαμπε κατά την είσοδό της φορώντας ένα στενό γαλάζιο φόρεμα με την υπογραφή της Victoria Beckham και μοίρασε πολλά χαμόγελα, ενώ ο Πρίγκιπας Harry στεκόταν δίπλα της κάτω απ’ την ίδια ομπρέλα που κρατούσε ο ίδιος.

Δες ακόμα:

Χωρίς κρατική προστασία Meghan και Harry | Η δημόσια συνάντηση με τη βασίλισσα Ελισάβετ