Μια γυναίκα σκέφτηκε έναν περίεργο τρόπο για να κάνει τους πρώην της να ζηλέψουν… γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Κάνει πεζοπορία γυμνή κι έχει γίνει viral στο Instagram.

Η 35χρονη Megan Marie κάνει πεζοπορία γυμνή και τραβά καλλιτεχνικές φωτογραφίες που δεν έχουν περάσει από κανέναν απαρατήρητες. Το ξεκίνησε για να ξεπεράσει έναν κακό χωρισμό και μια προσπάθεια να κάνει τους πρώην να ζηλέψουν.

Το περίεργο αυτό χόμπι της είχε τρομερή απήχηση στο Instagram και μέχρι στιγμής η γυναίκα έχει ξεπεράσει τους 20.000 followers στο Instagram.

Κι αφού οι σχέσεις της δεν οδηγούσαν πουθενά, η 35χρονη αποφάσισε να εξερευνήσει τον κόσμο… γυμνή! Επιλέγει διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, ανεβαίνει σε  λόγους και βουνά και δεν ξεχνά να ανεβάσει μια σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της.

Και κάπως έτσι φωτογραφίζεται γυμνή, γεμίζει με αυτοπεποίθηση και οι πρώην της σίγουρα ζηλεύουν! Κάτι που ξεκίνησε ως χόμπι εδώ και δύο χρόνια έχει εξελιχθεί και ο κόσμος την έχει αγαπήσει.

Θα έλεγα ψέματα αν δεν παραδεχόμουν ότι απολαμβάνω την προσοχή. Αυτό όμως που με κάνει να νιώθω εξίσου καλά είναι το γεγονός ότι έχω μια πλατφόρμα επικοινωνίας με τον κόσμο, όπου μπορώ να μιλήσω για ζητήματα που με απασχολούν, όπως η ψυχική υγεία και άλλα κοινωνικά θέματα. Αυτό είναι θετικό, ακόμα και αν γίνεται με αφορμή τον γυμνό μου πισινό

Η ίδια δήλωσε επίσης, πως μάλλον έχανε την ελευθερία ή την ανεξαρτησία και ήθελε να είναι cool και να κάνει κάτι που σίγουρα θα τραβούσε την προσοχή.

«Τα ταξίδια με βοήθησαν πολύ με τη δική μου ψυχική υγεία », ανέφερε η 35χρονη η οποία υπέφερε από κατάθλιψη. Πλέον, χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες της για να αφυπνίσει περισσότερο κόσμο και να περάσει μερικά δυνατά μηνύματα και όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνει μια χαρά.

Περιττό να πούμε ότι οι φωτογραφίες της έχουν χιλιάδες likes και θετικά σχόλια και αυτό δεν μας κάνει καθόλου να απορούμε.

Δείτε επίσης:

Nude Yoga είναι η νέα μόδα που έχει ξετρελάνει το Instagram! | Photos