Ήρθε η ώρα να δώσουμε στους “boyfriends of Instagram” το credit που τους αξίζει! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Ήρθε η ώρα να δώσουμε στους “boyfriends of Instagram” το credit που τους αξίζει! Αυτό που έπρεπε δικαιωματικά να είχαμε δώσει εδώ κι αρκετό καιρό.

Όλοι γνωρίζουμε ότι πίσω από κάθε επιτυχημένη blogger κρύβεται ένας καλός φωτογράφος, ο οποίος όλως τυχαίως τυχαίνει να είναι και το αγόρι της, ο σύντροφός της, ο σύζυγός της, όπως θέλεις αποκάλεσε τον, νομίζω πως κατάλαβες.

Αναρωτιέσαι πώς έχει βγει αυτή η υπέροχη λήψη σε μια εξωτική παραλία στην Ταϊλάνδη (άντε στα Κουφονήσια για εμάς εδώ); Αυτή η λήψη που χωράει ολόκληρο ουρανοξύστη στη Νέα Υόρκη; Η λήψη που είναι σαν να μην υπάρχει ποτέ άνθρωπος εκεί δίπλα;

Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί εσύ να μην μπορείς να έχεις τις ίδιες φωτογραφίες στο Instagram; Ή να μην μπορείς να βγάλεις την ίδια φωτογραφία στη Σαντορίνη επειδή έχει δέκα χιλιάδες κόσμου από πίσω;

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Εσύ δεν έχεις τον δικό σου προσωπικό φωτογράφο, τον Instagram boyfriend, όπως αποκαλείται ή ακόμα κι αν τον έχεις, τότε μάλλον δεν το έχεις εκπαιδεύσει σωστά.

Γιατί ο σωστός Instagram boyfriend θα πέσει κάτω για να φαίνεσαι πιο ψηλή, θα μπει μέσα στη θάλασσα αν χρειαστεί, θα βγει από τα παράθυρα του αυτοκινήτου, θα ανέβει πάνω σε δέντρα, προκειμένου εσύ να μοιραστείς με τους ακόλουθους σου μια μοναδική φωτογραφία.

Αφού ανεβάσεις τη φωτογραφία, μην ξεχάσεις και τα σωστά hashtag, μην ξεχάσεις και τα σωστά credit, μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις κι αυτό τον άνθρωπο που έγινε θυσία γι’ αυτή τη λήψη.

 

Διαβάστε επίσης:

Άνδρες κοροϊδεύουν όσα ανεβάζουν τα κορίτσια στο Instagram και το αποτέλεσμα μοναδικό!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved