Η ζωή με τα παιδιά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εργένικη ζωή που όλοι έχουμε αγαπήσει και όλοι γνωρίζουμε το νόημα της! Αν δεν έχεις παιδιά οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε βάλουν στο mood (και η απόφαση δική σου), αν έχεις παιδιά απλά θα ταυτιστείς!

Αν ρωτήσεις τη γνωστή σου που μόλις γέννησε ή τους γείτονες που έκαναν παιδιά πως είναι η ζωή τους πλέον, θα σου πουν πιθανότατα πως ήρθαν τα πάνω κάτω και η ζωή τους άλλαξε για πάντα. Και θα έχουν 100% δίκιο, χωρίς καμία δόση υπερβολής.

Η ζωή με τα παιδιά είναι διασκεδαστική, κουραστική κι αγχωτική αλλά σε γεμίζει με αγάπη κι αλλάζεις σαν άνθρωπος. Εκτός φυσικά από τις συνήθειές σου αλλάζουν οι προτεραιότητες και οι αξίες σου.

Η ζωή με τα παιδιά VS χωρίς τα παιδιά

Πραγματικά δεν χρειάζεται μάλλον κάποια περιγραφή ή κάποια ανάλυση σε αυτή τη φωτογραφία! Είναι η πιο γλυκιά φωτογραφία και η πιο τρυφερή σχέση μπαμπάς και κόρης.

ζωή με τα παιδιά

Κάποτε βγαίνατε γύρω στις 9 για φαγητό και μετά για ποτό και καθόσασταν μέχρι πρωίας. Τώρα από τις 9 μάλλον σας έχει πάρει ο ύπνος στον καναπέ!

ζωή με τα παιδιά

Μερικές φορές απλά σε βελτιώνει, σε κάνει καλύτερο άνθρωπο και ξεχνάς τα πάντα!

ζωή με τα παιδιά

Ας μιλήσουμε λιγάκι για τους μαύρους κύκλους, τις αϋπνίες και το κάθε 2 ώρες ξύπνια να ταΐσεις το μωρό…

Και όχι πλέον το στρώμα σου δεν είναι μονό!

Το party κάπως έχει αλλάξει και κάποιος άλλος είναι πλέον ο πρωταγωνιστής!

Πάρα το βελάκι… σε περιμένει μια έκπληξη!

Ας μιλήσουμε λίγο για το multitasking….

Πλέον, και αυτή η γάτα έμαθε να κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό και με λίγο βάρος πάνω της!

Δεν νιώθεις ποτέ μόνος, διασκεδάζεις περισσότερο και γεμίζεις με αγάπη! Κι ας σε βάζει να φοράς ροζ γυαλιά, κι ας σου βάφει τα νύχια, κι ας σου τραβάει τα μαλλιά.

Γιατί τελικά… η οικογένεια είναι το παν!

Διαβάστε επίσης:

Τι είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει πιο χαρούμενο κι απ’ το να έχεις παιδιά;