Εάν ακόμη σκέφτεσαι να υιοθετήσεις έναν σκύλο, τότε αυτά τα illustrations θα σε πείσουν ότι ήρθε η ώρα να το κάνεις, γιατί η ζωή σου θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο!

Αυτά τα illustrations μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά μας, γιατί δείχνουν πώς είναι η ζωή με έναν σκύλο παρέα. Και ναι, σε διαβεβαιώνουμε ότι είναι πολύ διαφορετική.

Τα illustrations υπογράφει και σχεδιάζει η Yaoyao Ma Van As, η οποία έχει συνεργαστεί με πολλά διάσημα brands, όπως τη Disney, τη Warner Brothers Animation, τη Rick and Morty κτλ..

Ωστόσο, αυτό που ξεχωρίζουμε είναι το προσωπικό project με το οποίο ασχολείται και αφορά τα υπέροχα illustrations που δείχνουν τη ζωή ανάμεσα σε ένα κορίτσι και τον σκύλο της.

Η Yaoyao Ma Van As εμπνεύστηκε για τις ιστορίες αυτών των illustrations από πραγματικά γεγονότα και εμπειρίες, που ζούμε με φίλους και κατοικίδια, αλλά και την αληθινή ομορφιά που υπάρχει στην ανιδιoτελή φιλία.

Η ζωή με έναν σκύλο είναι καλύτερη κι αυτά τα illustrations το αποδεικνύουν και θα πείσουν κι εσένα ότι ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις έναν γι’ αυτούς τους λόγους:

Έχεις κάποιον να κοιμάσαι παρέα, να τον παίρνεις αγκαλιά όταν δεν είσαι καλά κι έχεις ανάγκη από κάποιον. Τότε αυτός θα είναι πάντα εκεί.

Είτε βρέχει είτε χιονίζει, ο σκύλος σου θα πρέπει να βγει βόλτα κι εσύ έτσι δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι.

Βρίσκεις χρόνο για να παίξεις μαζί του, αλλά και να δεις την αντίδρασή του σε διάφορα πράγματα, διάφορες γιορτές ή δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείσαι εκείνη τη στιγμή.

Αλλά ένας σκύλος, το έχουν δείξει και οι έρευνες, δεν το λέμε μόνο εμείς, στεναχωριέται όταν στεναχωριέσαι και χαίρεται όταν χαίρεσαι. Νιώθει όταν δεν είσαι καλά και τότε επιστρατεύει όλα τα μέσα για να αλλάξει η διάθεσή σου και να νιώσεις καλύτερα. Γίνεται μετά να μην τα αγαπάμε;

Διάβασε ακόμη:

Η παιδική ηλικία πίσω δεν γυρνά, αλλά αυτά τα illustrations μας κάνουν να τη νοσταλγούμε!

Photo: Yaoyao Ma Van As