Στοιχηματίζουμε πως όλοι οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχετε ένα διαφορετικό σκληρό δίσκο για τις φωτογραφίες των τετράποδων φίλων σας. Ομολογουμένως είναι αξιολάτρευτα, όλα τα κατοικίδια, μηδενός εξαιρουμένου. Και αυτό γιατί ξέρουν να μας ξυπνούν όμορφα συναισθήματα με ό,τι κι αν κάνουν. Στις αστείες φωτογραφίες με κατοικίδια που ακολουθούν θα καταλάβεις, γιατί τα πλεονεκτήματα να έχει κατοικίδιο είναι περισσότερα από τα μειονεκτήματα.

Οι 6 πιο αστείες φωτογραφίες με κατοικίδια

«Έλα, να σου δώσω φιλάκι και μην ντρέπεσαι»

Ο φακός απαθανατίζει δύο κουταβάκια, γαλλικά bulldog, την ώρα παιχνιδιού. Με θαυμασμό παρατηρούμε την ικανότητα του ενός να στέκεται στα δύο πόδια, αλλά η προσπάθεια του δεν περνάει απαρατήρητη. Το δεύτερο bulldog πάει να συγχαρεί, με τον τρόπο του, το όρθιο κουταβάκι… αλλά μάταια γιατί το όρθιο είναι ντροπαλό!

«Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ βολεύτηκα»

Τι κι αν το έδαφος είναι ανώμαλο, τι κι αν οι τρεις γάτες δεν χωράνε στο μπράτσο του καναπέ, ο ύπνος είναι απαραίτητος. Για να μιλήσουμε αντικειμενικά η μία εκ των τριών φαίνεται να μην το ευχαριστιέται και πολύ. Οι άλλες, όμως, είναι στο τρίτο όνειρο και πάνε για το τέταρτο.

«Πακέτο 2 σε 1»

Η γατούλα, εδώ, είναι εμφανώς ζηλιάρα! Θέλει να μοιάσει στο αγαπημένο αρκουδάκι του ιδιοκτήτη της και το πετυχαίνει αποτελεσματικότατα. Εμείς μόλις είδαμε τη φωτογραφία για λίγο μπερδευτήκαμε. Από τις προσπάθειες που αν την απαθανατίσεις, αποτελεί μία από τις πιο αστείες φωτογραφίες με κατοικίδια.

«Μια μικρή hello kitty»

Δεν νομίζω να υπήρχε κάτι άλλο που θα μας ερχόταν στο μυαλό σαν βλέπαμε αυτή τη φωτογραφία. Είναι η «hello kitty» σε αληθινό γατάκι!

«Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε»

Η περιέργεια της παραπάνω γάτας, την έχει αναγκάσει να μετατοπίσει σε οριζόντια θέση το κεφάλι της. Είναι γνωστόν ότι οι γάτες είναι κάτι παραπάνω από ευλύγιστες, αλλά αυτή η γάτα το πήγε σε άλλο level!

«Μάλλον πεινάει…»

Τα σκυλιά από τη γέννησή τους είναι λαίμαργα! Όποιος έχει σκυλί για κατοικίδιο μπορεί να το επιβεβαιώσει με μεγάλη σιγουριά. Αυτό το σκυλάκι, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, έχει παρατεταμένα έξω τη γλώσσα του. Μήπως, λέω εγώ μήπως να του δώσουμε να φάει; Τέτοια φάτσα κρίμα να μένει νηστική!

Διάβασε ακόμα:

10 ζωάκια που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις στο λεπτό! (Photos)

Photo: Pixabay