Η Θεσσαλονίκη στα λευκά! Φωτογραφίες απ’ το χιονισμένο κέντρο της πόλης

LIKE US ON FACEBOOK

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης γέμισε με χιόνια σήμερα, Παρασκευή, και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας δεν έχασαν την ευκαιρία να βγουν στους δρόμους για ν’ απολαύσουν το λευκό τοπίο!

Η χιονισμένη Θεσσαλονίκη είναι μαγική και βλέποντας τις φωτογραφίες θα θέλεις να πάρεις κι εσύ το αεροπλάνο και να βρεθείς στο πανέμορφο κέντρο, το οποίο έχει ντυθεί στα λευκά.

Η ισχυρή χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, αλλά και στα δυτικά και στα ανατολικά της πόλης.

Φυσικά, το χιόνι έφερε και προβλήματα στους δρόμους. Συνολικά 11 μηχανήματα-αλατιέρες (πέντε μικρές και έξι μεγάλες) έχει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ο Δήμος, ωστόσο, παρά τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται λόγω της έντασης της κακοκαιρίας «Σοφία», η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας, Λάζαρος Ζαχαριάδης.

Από το πρωί γίνονται συνεχείς ρίψεις αλατιού από συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Οι δρόμοι δεν θα κλείσουν και οι πολίτες θα φτάσουν στα σπίτια τους. Αυτό που απαιτείται είναι να έχουν ψυχραιμία και λίγο περισσότερη υπομονή

Ο κ. Ζαχαριάδης σημείωσε ότι τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης δίνουν περισσότερη έμφαση στις Βόρειες συνοικίες, όπως η Άνω Τούμπα, η Τριανδρία, τα Κάστρα, οι 40 εκκλησιές και η Άνω Πόλης.

Τέλος, έκανε γνωστό ότι ήδη έχει κληθεί το σύνολο του προσωπικού της καθαριότητας στο δήμο Θεσσαλονίκης, με ανάκληση αδειών, ώστε να «γίνουν αύριο και χειρωνακτικές εργασίες, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο και έτσι να μην έχουμε προβλήματα».

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

χιονισμένη Θεσσαλονίκη

Δες ακόμα:

Η χιονισμένη Πάρνηθα από ψηλά θα σε κάνει να θες να πας τώρα εκεί! (Photos)

Photos: EUROKINISSI
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved