Η νέα ταινία της Sandra Bullock έχει προκαλέσει ένα καινούργιο, πολύ επικίνδυνο “παιχνίδι” που μπορεί να οδηγήσει τους θεατές στο νοσοκομείο. Μάλιστα, το Netflix έβγαλε επίσημη ανακοίνωση προειδοποιώντας τον κόσμο!

Την νέα ταινία της Sandra Bullock παρακολούθησαν περισσότεροι από 45 εκατ. συνδρομητές του Netflix, νέο ρεκόρ όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Ποια είναι η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και η Bullock; Το Bird Box, είναι μια ταινία θρίλερ αλλά και επιστημονικής φαντασίας από την Susanne Bier, η οποία βασίζεται στη ομότιτλη νουβέλα του Josh Malerman.

Τι βλέπουμε στο Bird Box;

Μια μυστηριώδης δύναμη απελευθερώνεται στη Γη και όποιος την αντικρίσει θα πεθάνει. Αν κάποιος θέλει να επιβιώσει θα πρέπει να αποφύγει να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με αυτή την περίεργη οντότητα που παίρνει τη μορφή των χειρότερων φόβων του. Μέσα σε αυτό το εφιαλτικό σκηνικό μια γυναίκα και τα παιδιά της ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι μέσα στο δάσος αναζητώντας καταφύγιο.

Για να μην πεθάνουν, όμως, θα πρέπει να κάνουν το ταξίδι αυτό με τα μάτια κλειστά. Κι εδώ ξεκινά η περιπέτεια αλλά και το επικίνδυνο για τους θεατές…

Συγκεκριμένα, οι fans της ταινίας ξεκίνησαν το «Bird Boxchallenge», ένα νέο, τολμηρό και επικίνδυνο θα λέγαμε trend, το οποίο έχει προκαλέσει αίσθηση στα social media.

Τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το challenge; Θα πρέπει να είσαι με τα μάτια κλειστά και να κάνεις όσα κάνεις στην καθημερινότητά σου, χωρίς να βλέπεις. Ήδη οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν ανεβάσει πολλά σχετικά βιντεάκια και είναι τρομακτικό.

Μάλιστα ένα σχετικό video της ΥouTuber Morgan Adams έχει περισσότερες από 2,4 εκατ. προβολές μέσα σε λίγες ημέρες.

Όλα αυτά ανάγκασαν το Netflix να προειδοποιήσει τους συνδρομητές του, ώστε να μη οδηγηθούν στο νοσοκομείο από αυτό το challenge.

«Δεν το πιστεύω πως πρέπει να του πούμε αυτό, αλλά: ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ BIRD BOX CHALLENGE», αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο Twitter. «Δεν γνωρίζουμε πώς ξεκίνησε όλο αυτό. Εκτιμούμε την αγάπη σας, αλλά το Αγόρι (Βοy) και το Κορίτσι (Girl) [σ.σ αναφορά στα δύο παιδιά της Sandra Bullock που δεν αναφέρονται με κάποιο όνομα στην ταινία] έχουν μόνο μια ευχή για το 2019 και αυτή είναι να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο εξαιτίας των memes».

Δείτε επίσης:

Θα τα δοκίμαζες; Τα πιο αηδιαστικά φαγητά στον κόσμο | Video