Η “τέλεια νοθεία” έγινε στην Κρήτη και το αποτέλεσμα είναι ένα ξεκαρδιστικό video αλά Casa De Papel, που πραγματικά θα σε κάνει να “κλάψεις”. Πρωταγωνίστριες; Οι αγαπημένες μας γιαγιάδες απ’ την Κρήτη.

Η “τέλεια νοθεία” είναι ένα video γεμάτο… δράση, επαναστατική μουσική αλά “Bella Ciao” και μάσκες Dali αλά “Casa De Papel“. Μαζί με τις γιαγιάδες, το video αποκτά άλλη αξία και καταλαβαίνουμε γιατί έχει γίνει viral.

Πρόκειται για ένα υπέροχο video περίπου 6 λεπτών, το οποίο έφτιαξε η Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι Στο Νότο» με αφορμή την πρεμιέρα της 16ης σεζόν της.

Όλα ξεκινούν σε ένα χωριό της Κρήτης, όπου κάτοικοι σχολιάζουν τον νέο Πρόεδρο και αναρωτιούνται πώς κατάφερε να εκλεγεί… Ένας αστυνόμος αποκαλύπτει τη “νοθεία” πίσω από αυτή την εκλογή κι εκεί ξεκινά η… δράση!

Η μητέρα του υποψήφιου είχε ένα οργανωμένο σχέδιο, προκειμένου ο γιόκας της να βγει Πρόεδρος. Φυσικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να καταφέρει χωρίς τη βοήθεια ακόμη τριών γιαγιάδων που πήραν τον ρόλο τους στα σοβαρά κι ακολούθησαν το σχέδιό της κατά γράμμα.

Οι τρεις γιαγιάδες μάλιστα είχαν και ιδιαίτερες ονομασίες για να μην τις αναγνωρίσουν, ονομασίες που έδωσε η “επικεφαλής” του σχεδίου:  Η «Ανώγεια», η «Πιλαλήματα» και η «Αρχάνες», ακούν προσεκτικά το σχέδιο και προχωράνε για την επιτυχία.

Και ναι τελικά τα καταφέρουν, ακολουθώντας τις οδηγίες του “εγκεφάλου”. Ο γιος της εκλέχτηκε Πρόεδρος κατά έναν περίεργο τρόπο και… ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Όλα δούλεψαν ρολόι και οι γιαγιάδες είναι έτοιμες για δράση ξανά!

Δες την “τέλεια νοθεία” στην Κρήτη:

https://www.facebook.com/kalokairistonoto.gr/videos/627522147713668/

 

Άραγε θα υπάρχει και δεύτερος κύκλος;;;

Δες και αυτό:

To νέο Survivor γυρίστηκε στην Κρήτη και η δοκιμασία είναι χοχλιοί μπουρμπουριστοί | Video