Η προσγείωση στο χιονισμένο «Μακεδονία» όπως την κατέγραψε ο πιλότος είναι το νέο εντυπωσιακό βίντεο που είδαμε σήμερα και μας άφησε άφωνους!

Είσαι και εσύ ένας απ’ αυτούς τους ανθρώπους που κάθε φορά που ανεβαίνουν σ’ ένα αεροπλάνο, σκέφτονται πόσο δύσκολο και ταυτόχρονα μοναδικό είναι το επάγγελμα ενός πιλότου;

Πόσο υπέροχη πρέπει να είναι η αίσθηση να πετάς πάνω από τα σύννεφα, αλλά ταυτόχρονα πόσο δύσκολο είναι να έχεις την ευθύνη για τη ζωή όλων αυτών των ανθρώπων;

Εάν ναι, τότε θα εκτιμήσεις ξανά το επάγγελμα ενός συγκεκριμένου πιλότου που κατάφερε να προσγειωθεί στο χιονισμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ εμείς λίγο πριν την προσγείωση το μόνο που βλέπουμε είναι σύννεφα και ομίχλη!

Το βίντεο έχει γίνει viral, με τον πιλότο ενός Airbus A320 να γράφει στη σημείωσή του: «Χαρείτε τη θέα», ενώ σ’ αυτό βλέπουμε την προσγείωση σ’ ένα αεροδρόμιο που είχε ντυθεί στα «λευκά».

Το βίντεο συνοδεύει και η κατάλληλη μουσική, τη στιγμή που εμείς μόνο να συγχαρούμε αυτόν τον πιλότο μπορούμε, που κατάφερε παρά την ομίχλη να προσγειωθεί με ασφάλεια στη χιονισμένη Θεσσαλονίκη!

Σημειώνεται ακόμη ότι σήμερα είδαμε ένα ακόμη μαγικό βίντεο και αυτό δεν είναι άλλο από τα χιονισμένα ανάκτορα Τατόι, όπως τα κατέγραψε από ψηλά η ομάδα Up Drones!

Δείτε ακόμη τη χιονισμένη Θεσσαλονίκη από ψηλά:

Η όμορφη χιονισμένη Θεσσαλονίκη από ψηλά! (Photos)