Η πλατεία Ομονοίας από ψηλά σ’ ένα εκπληκτικό video

LIKE US ON FACEBOOK

Η πλατεία Ομονοίας από ψηλά σ’ ένα εκπληκτικό video των Up Stories που για ακόμα μια φορά βρέθηκαν με το drone τους τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος!

Η ιστορικότερη πλατεία της πόλης των Αθηνών ξανά άλλαξε, όμως, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Το τεράστιο συντριβάνι που βρίσκεται τοποθετημένο στο κέντρο της πλατείας χαρίζει στους περαστικούς εκπληκτικές εικόνες τόσο με τις τεράστιες ποσότητες νερού που εκτοξεύει όσο και με τα χρώματα που πλημμυρίζουν την πλατεία.

Info! Το συντριβάνι που έχει τοποθετηθεί έχει διάμετρο 30 μέτρων, ενώ διαθέτει 13 πίδακες, 188 δέσμες νερού, αλλά και 90 υποβρύχιους προβολείς.

Περιμετρικά του συντριβανιού έχει τοποθετηθεί γκαζόν, ενώ επαναλειτουργεί το υδροκίνητο έργο του Γιώργου Ζογγολόπουλου, «Πεντάκυκλο». Με αυτό το υδροκίνητο έργο, ο καλλιτέχνης συμμετείχε για τελευταία φορά στην Μπιενάλε της Βενετίας σε ηλικία 100 ετών. Το «Πεντάκυκλο» είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και έχει κύριο χαρακτηριστικό του τη χρήση του νερού, προβλέποντας τη ρίψη του με τη δύναμη του ανέμου.

Ένα αληθινό υπερθέαμα τόσο για αυτούς που κινούνται πέριξ της πλατείας όσο και Up’o ψηλά με την βοήθεια της τεχνολογίας και των drones.

Η πλατεία Ομονοίας από ψηλά σ’ ένα εκπληκτικό video:

Από την πλατεία Ομονοίας ξεκινούν ακτινωτά οι βασικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας., Σταδίου, Αθηνάς, Πανεπιστημίου, 3ης Σεπτεμβρίου, Πειραιώς και Αγίου Κωνσταντίνου, καθώς και οι οδοί Κοτοπούλη και Δώρου, που έχουν πεζοδρομηθεί.

Δες ακόμα:

Γέμισε με νερό το συντριβάνι στην πλατεία Ομονοίας! (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved