Η πιο… γλυκιά και ακαταλαβίστικη συζήτηση πατέρα και γιου που έγινε viral! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Μια συζήτηση πατέρα και γιου θα έλεγε κανείς πως είναι αντρική… Πώς αυτοί οι δύο μπορούν να μιλήσουν για ποδόσφαιρο, ταινίες  αλλά και γενικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η παρακάτω συζήτηση πατέρα και γιου είναι μια διαφορετική συζήτηση που μπορεί να μη καταλαβαίνεις και πολλά…. εσύ που το βλέπεις, αλλά αυτοί οι δύο μια χαρά μπορούν να συνεννοηθούν και μάλιστα συμφωνούν!

Ακολουθεί σοβαρή ερώτηση: Υπάρχει τίποτα πιο γλυκό (και αστείο) από ένα μωρό που προσπαθεί να μιλήσει και να επικοινωνήσει αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτα; Η απάντηση είναι όχι και έχουμε την απόδειξη σε αυτό το video.

Ένα μικρό αγόρι βλέπει τηλεόραση με τον μπαμπά του και η μητέρα του, Shanieke Pryror καταγράφει τη στιγμή. Λίγο η φλυαρία του μικρού, λίγο το troll του μπαμπά έχουμε το πιο γλυκό video της εβδομάδας για να μη πούμε του μήνα!

Πατέρας και γιος έχουν αράξει στον καναπέ, παρακολουθούν τηλεόραση και σχολιάζουν. Το αγοράκι που θέλει τόσο να μιλήσει και προσπαθεί τόσο πολύ να μιλήσει… δίνει ρεσιτάλ! Ο μπαμπάς κάθε φορά κάνει ότι καταλαβαίνει όσα του λέει ο μικρός και μάλιστα με ενθουσιασμό του απαντά “ακριβώς αυτό σκέφτηκα!”, “Πραγματικά;;; Σκέφτηκα το ίδιο πράγμα”… και κάπως έτσι αυτή η συζήτηση πατέρα και γιου συνεχίζεται και γίνεται ολοένα και πιο απολαυστική.

Ο πατέρας απαντά στον γιο του κανονικά, όπως θα απαντούσε και σε ένα μεγαλύτερο παιδί, ώστε να του μάθει τη γλώσσα σε νεαρή ηλικία. Και όπως βλέπουμε τα καταφέρει πολύ καλά, αφού κάθε φορά που ο μπαμπάς απαντά, το μωρό προσπαθεί να μιλήσει ακόμη περισσότερο!

Ό,τι κι αν πούμε, όμως, είναι περιττό μπροστά σε αυτό το video που έχει περισσότερα από 30 εκ. views!

Only this child!! Having a full-fledged conversation with Daddy and Daddy is just as bad🤣🤣#TheseTwoAreAMess #OurHouseisAlwaysFullofLaughter #MrPersonality #HeNeedsHisOwnShow #KingstonJierre #KJP

Gepostet von Shanieke Pryor am Dienstag, 4. Juni 2019

 

Και όσες φορές κι αν βλέπουμε αυτό το video, δεν το χορταίνουμε:

Μπαμπάς και κόρη «τραγουδούν» Maroon 5 και γίνονται viral! | Video
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved