Η σχέση του ανθρώπου με τα κατοικίδια του μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από στενή και το video μας αποδεικνύει ακριβώς αυτό.

Μία πολύ όμορφη στιγμή στη ζωή ενός στρατιώτη, είναι η στιγμή που γυρνάει στο σπίτι του. Οι αντιδράσεις από στρατιώτες και τα σκυλιά τους αξίζουν τη προσοχή μας.

Οι Αμερικάνοι στρατιώτες έχουν ένα χαρακτηριστικό που στη χώρα μας, ευτυχώς, οι νεότερες γενιές δεν το βιώνουν. Μπορεί να λείψουν για πολλά χρόνια απο το σπίτι τους.

Οι επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής σε πολλές χώρες του εξωτερικού, ειδικά σε χώρες της Μέσης Ανατολής, καταδικάζουν πολλές αμερικανικές οικογένειες στον “χωρισμό”.

Ο άντρας του σπιτιού καλείται να υπηρετήσει μακριά απ’ το σπίτι του, με την οικογένεια του να τον περιμένει καρτερικά να τελειώσει τη θητεία του και να γυρίσει πίσω.

Όσοι έχουν κατοικίδια το ξέρουν. Το κατοικίδιο είναι ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας. Και πόσο μάλλον ένας σκύλος.

Δεν είναι κλισέ να πούμε οτι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Η αγάπη του προς το αφεντικό του είναι πανίσχυρη και ανιδιοτελής και η μνήμη του πολύ δυνατή.

Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους. Το σκυλί δεν θα σου δώσει αύξηση στη δουλειά ούτε προαγωγή. Το μόνο που σου δίνει είναι τη συντροφιά του και για αυτό το αγαπάς.

Στο video που ακολουθεί ακόμα και οι πιο “ψυχρές” καρδιές ραγίζουν έστω και λίγο. Ακόμα και τα πιο στεγνά μάτια, ίσως υγραίνονται για λίγο.

Είναι η στιγμή που στρατιώτες και τα σκυλιά τους συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και τα χαριτωμένα ζώα φαίνεται σαν να αδυνατούν να το πιστέψουν.

Κάνουν ασυνάρτητες κινήσεις και ακούμε και τα ίδια να μην μπορούν να κρύψουν τη συγκίνηση τους, σε ένα, πραγματικά, πανέμορφο video.