Η πιο ερωτική παραλία της Αττικής σ’ ένα μοναδικό video!

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί το καλοκαιράκι ν’ απέχει ακόμα, αλλά ένα ταξίδι στην πιο ερωτική παραλία της Αττικής θα σε φέρει κοντά στην εποχή που όλα είναι πιο χαλαρά, η ατμόσφαιρα μυρίζει ήλιο κι αλάτι και εσύ κλείνεις τις τελευταίες εκκρεμότητες στο γραφείο για να εξαφανιστείς απ’ όλους για 20 μέρες με το ταίρι σου σ’ ένα νησί!

Ναι, το καλοκαιράκι μας λείπει κι ανυπομονούμε να έρθει ξανά, γι’ αυτό και η ομάδα των Up Drones μας ταξιδεύει σε μια απ’ τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής, την Ερωτοσπηλιά!

Φυσικά, εμείς δεν θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε το video πιο κατάλληλη μέρα απ’ του Αγίου Βαλεντίνου, για να καθίσεις με το ταίρι σου το βράδυ να χαζέψετε το video και να ονειρευτείτε ότι είστε εκεί οι δυο σας!

Η πιο ερωτική παραλία της Αττικής βρίσκεται μόλις 36 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, λέγεται Ερωτοσπηλιά κι είναι ουσιαστικά ένας μικρός κόλπος.

Μια πανέμορφη παραλία και από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων!

Όσα θες να ξέρεις για την Ερωτοσπηλιά

Οι κρυμμένοι «θησαυροί» της Ελλάδας είναι πολλοί και ο καθένας έχει τη δική του, ξεχωριστή ομορφιά. Το καλοκαίρι, όσοι μένουν στην Αθήνα, ψάχνουν μανιωδώς διεξόδους σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να δροσιστούν, αλλά και να ανακαλύψουν νέα μέρη.

Στην περίπτωση της Ερωτοσπηλιάς στο Πόρτο Ράφτη, που βρίσκεται μόλις 36 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ο επισκέπτης δικαιώνεται.

Όπως γράφει το valueforlife.gr, πρόκειται ουσιαστικά για έναν μικρό κόλπο, με μαγικό τοπίο, καταγάλανα νερά και χρυσή άμμο. Είναι προφυλαγμένος από τα μελτέμια και η σκιά της μικρής σπηλιάς και των δέντρων, προσφέρει δροσιά και χαλάρωση τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.

Εξίσου προφυλαγμένος είναι και από τα μάτια των περαστικών, χάρη στη σπηλιά που διαθέτει η παραλία κι εκεί καταφεύγουν τα ερωτευμένα ζευγάρια. Εξ ου και η ονομασία Ερωτοσπηλιά.

Δικαίως είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Αθηναίων, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Επειδή είναι μικρός κόλπος, αλλά ευρέως γνωστός στο κοινό, δέχεται περισσότερους επισκέπτες από όσους «αντέχει».

Επειδή έχει γινεί δημοφιλής κοντινός προορισμός, τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού είναι σχεδόν απροσπέλαστη. Για αυτό, είναι καλύτερο να την επισκέπτονται στις αρχές του καλοκαιριού ή το φθινόπωρο, ώστε να μην έχει τόσο κόσμο και ο επισκέπτης να απολαύσει αυτό που του δίνει απλόχερα η φύση.

Ένα χιλιόμετρο βορειοδυτικά από τον οικισμό του Πόρτο Ράφτη, η σπηλιά των ερωτευμένων αξίζει την «ταλαιπωρία». Το τοπίο είναι μαγικό και όσοι έχουν επισκεφθεί την παραλία, μιλούν για έναν φυσικό «θησαυρό» που ακόμη, έχει μείνει μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη παρέμβαση.

Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, οι ερωτευμένοι μπορούν να επισκεφθούν την περιοχή γύρω από την Ερωτοσπηλιά, που προσφέρει καλό φαγητό. Και φυσικά, ένας περίπατος στην παραλία, θα μείνει αξέχαστος, πόσο μάλλον, αν την επισκεφθείτε και το καλοκαίρι.

Δες κι αυτό:

Παλαιό Μαυρονόρος: Το πέτρινο φάντασμα της Ηπείρου από ψηλά (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved