Η φωτογράφιση πριν τον γάμο είναι γλυκιά και τρυφερή. Αλλά σε γενικές γραμμές οι φωτογραφίες γάμου είναι λίγο-πολύ γνωστές. 

Οι νιόπαντροι πιασμένοι χέρι-χέρι, σε δάση, θάλασσες και βουνά, κοιτούν ο ένας τον άλλον, δίνουν κι ένα φιλί. Η συγκεκριμένη φωτογράφιση πριν τον γάμο, όμως, είναι η καλύτερη που έχουμε δει για έναν και μόνο λόγο: γιατί ο σκύλος τους έκλεψε την παράσταση.

Κι αυτές οι φωτογραφίες είναι πολύ σημαντικές γιατί όταν τα χρόνια περάσουν, όταν τα μαλλιά σας γίνουν πια γκρίζα (λίγο μελό ), όταν τσακώνεστε… θα έχετε αυτές τις φωτογραφίες που θα σας θυμίζουν πάντα την αγνή σας αγάπη, τον ρομαντισμό και τον έρωτα.

Για το συγκεκριμένο ζευγάρι από το Campo Grandeτης Βραζιλίας, έκαναν μια φωτογράφιση πριν τον γάμο, την οποία δεν θα θυμούνται μόνο οι ίδιοι για πολύ καιρό αλλά θα θυμούνται και εκατομμύρια άνθρωποι που είδαν τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν.

Ο 32χρονος Alfredo Garcia da Silva και η 26χρονη αγαπημένη του, Joyce Sabino Greffe, αποφάσισαν στη φωτογράφισή τους να πάρουν και των 9 μηνών σκύλο τους, ο οποίος πραγματικά έκλεψε την παράσταση και οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Σε λιγότερο από μια ημέρα, η φωτογραφία του έχει 60.000 κοινοποιήσεις ενώ την είδαν 6 εκατομμύρια άνθρωποι!

φωτογράφιση πριν τον γάμο

φωτογράφιση πριν τον γάμο

φωτογράφιση πριν τον γάμο

Οι Alfredo και Joyce θα παντρευτούν φέτος τον Σεπτέμβρη και έκαναν ήδη τη φωτογράφισή τους στη φάρμα! Ωστόσο, δεν επιτρεπόταν να πάρουν μαζί τους τον σκύλο τους Thor, καθώς θα ήταν κι άλλα ζώα εκεί. Έτσι, αποφάσισαν να κάνουν μια δεύτερη φωτογράφιση με το αγαπημένο μέλος της οικογένειάς τους, τον Thor.

φωτογράφιση πριν τον γάμο

φωτογράφιση πριν τον γάμο

φωτογράφιση πριν τον γάμο

«Κάθε φωτογράφος θέλει να καθοδηγεί, να στήνει το σκηνικό αλλά με τον Thor ήταν διαφορετικά, εκείνος μας καθοδηγούσε, εκείνος έφτιαχνε τα σκηνικά. Είχε πολύ πλάκα και γελούσαμε διαρκώς. Από τις 1.500 φωτογραφίες που βγάλαμε, παρέδωσα μόνο τις 80 στο ζευγάρι», είπε ο φωτογράφος Nicolas Carrelo.

Εμείς αυτό το ζευγάρι… και κυρίως τον σκύλο Thor, τα αγαπήσαμε!