Η Pink δίνει το μικρόφωνο σ’ αυτήν την 12χρονη και το κοινό παραληρεί…| Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η Pink είναι αυτή που πάντα ξεσηκώνει το πλήθος στις συναυλίες της, ανατριχιάζει, μας κάνει να βάλουμε τα κλάματα και να υποκλιθούμε στο ταλέντο της. Αυτή τη φορά 12χρονη τραγουδάει Pink και τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό. Ακόμα και την ίδια την τραγουδίστρια.

12χρονη τραγουδά Pink και το όνειρό της γίνεται πραγματικότητα. Στέκεται εκεί στη συναυλία της Pink, δίπλα από την σκηνή και η τραγουδίστρια της δίνει το μικρόφωνο. Και τότε ο χρόνος σταματά. Υπάρχει, όμως, μια υπέροχη ιστορία από πίσω…

Η 12χρονη Victoria είναι μεγάλη fan της Pink και όπου σταθεί και όπου βρεθεί τραγουδά τα τραγούδια της. Η ίδια, λοιπόν, είχε φτιάξει ένα Video στο οποίο έκανε έκκληση στην Pink να τραγουδήσει στην σκηνή μαζί της κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Vancouver στον Καναδά!

Στο σχετικό video τραγουδά τραγούδια της Pink και το ταλέντο της δεν περνά απαρατήρητο. Η 12χρονη Victoria αναφέρει πως όταν λέει τα τραγούδια της Pink νιώθει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα ενώ αναφέρει πως η τραγουδίστρια την εμπνέει.

Και τελικά η Victoria τα κατάφερε! Η 12χρονη τραγουδά Pink και δεν ξεσηκώνει μόνο το πλήθος αλλά και την ίδια την τραγουδίστρια η οποία έμεινε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Στο video το οποίο ανέβηκε στο Twitter, βλέπουμε τη Victoria να τραγουδά acapella το «Perfect» και την Pink απλά να τη χαζεύει. Η 38χονη τραγουδίστρια συγκλονίστηκε από τη φωνή της μικρής και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ακούει!

«Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στο τραγούδι για να μην χάσω τα λόγια και τα κάνω θάλασσα. Ήμουν τόσο φοβισμένη» δήλωσε η 12χρονη στο CTV, προσθέτοντας πως «μόλις άρχισα να τραγουδώ ήταν τόσο τρομερό. Ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Μόλις η μικρή τελείωσε την ερμηνεία του τραγουδιού δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της! Η Pink χαρακτήρισε την Victoria «γενναία» και όμορφη», ενώ η μαμά της μικρή δήλωσε πέρα για πέρα περήφανη!

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιάσαμε όλοι ακούγοντας το “Everybody Hurts” απ’ τις φωνάρες Pink και Kelly Clarkson | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved