Η όμορφη χιονισμένη Θεσσαλονίκη από ψηλά είναι οι φωτογραφίες που είδαμε σήμερα και που αγαπήσαμε, αλλά και που μας έκαναν να παρακαλάμε για λίγο χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας!

Σίγουρα το χιόνι και το κρύο έχει τα “κακά” του, έχει ταλαιπωρία, προβλήματα στη μετακίνηση και στους δρόμους, στις πτήσεις που καταλήγουν στη…Ρουμανία αντί για τη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει και τα καλά του. Είναι κάτι που εδώ στην Ελλάδα δεν βλέπουμε τόσο συχνά, αλλά όταν το βλέπουμε χαιρόμαστε όλοι σαν μικρά παιδιά.

Έτσι λοιπόν, η «Σοφία» έντυσε με χιόνι τη Θεσσαλονίκη και τη μετέτρεψε σ΄ένα λευκό μαγικό τοπίο. Το χιόνι θα συνεχίσει να πέφτει μέχρι αργά το βράδυ ενώ μετά αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός.

Παράλληλα, οι υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης καθαρίζουν απ’ το πρωί το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια με σκούπες, φαράσια αλλά και με μικρότερα μηχανήματα, ενώ ρίχνουν και αλατόνερο στην οδό Τσιμισκή, Δημητρίου Γούναρη, Αγίας Σοφίας, Αριστοτέλους.

Μέχρι να δούμε μια «άσπρη» μέρα στην Αθήνα, σ’ αφήνουμε να απολαύσεις και να θαυμάσεις τη χιονισμένη συμπρωτεύουσα έτσι όπως καταγράφτηκε σε φωτογραφίες από ψηλά.

Η όμορφη χιονισμένη Θεσσαλονίκη από ψηλά!

Μερικές ακόμη φωτογραφίες απ’ τη Θεσσαλονίκη στα λευκά:

Η Θεσσαλονίκη στα λευκά! Φωτογραφίες απ’ το χιονισμένο κέντρο της πόλης

Photos: Eurokinissi/Motionteam