Η οικογένεια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που συγκίνησε τον Τανιμανίδη | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχουν μείνει οι καλύτεροι και όλοι έχουν κάτι να δείξουν. Η οικογένεια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που συγκίνησε τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στη σκηνή για τα ημιτελικά ανέβηκε ο κ. Δημήτρης Ομηρίδης με σύσσωμη την οικογένειά του, τη σύζυγό του, τα 5 παιδιά του και την κοπέλα ενός από τα παιδιά του.

Και όλοι μαζί έκαναν ένα μοναδικό show, το οποίο συγκίνησε τους κριτές και κυρίως τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος για να τους χειροκροτήσει.

Η αγάπη που έχουν τα μέλη της οικογένειας μεταξύ τους και το δέσιμο είναι ανεκτίμητο, ενώ ο Τανιμανίδης ευχήθηκε να είναι έτσι και η δική του οικογένεια με πολλά παιδιά.

Είστε συγκινητικοί! Έχουν ανέβει σε αυτή τη σκηνή πάρα πολλά ταλέντα, άλλα καλύτερα, άλλα λιγότερο καλά. Πραγματικά προσπαθώ να βρω λόγια να εκφράσω αυτό που έχω στο μυαλό μου γιατί αν το πω απλά όπως βγαίνει από το μυαλό μου μπορεί να ακουστεί λάθος. Θα το πω όμως… Νομίζω ότι είστε το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει περάσει από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», γιατί το μεγάλο σας ταλέντο σαν οικογένεια είναι ότι είστε ευτυχισμένοι

Όπως είπε ο κριτής του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», πρόσφατα παντρεύτηκε και ο ίδιος και ευχήθηκε στο μέλλον να κάνει μια τόσο όμορφη οικογένεια με τόσα πολλά και όμορφα παιδιά, όπως ακριβώς η οικογένεια του κ. Δημήτρης και της κα Βάγιας.

Πρόσφατα έκανα κι εγώ μια οικογένεια, παντρεύτηκα.Εύχομαι στο μέλλον να κάνουμε μια οικογένεια σαν τη δική σας με τόσα πολλά παιδιά, με τόσο όμορφα παιδιά. Με μια τόσο αγαπημένη σχέση όπως αυτή του κυρίου Δημήτρη με την κυρία Βάγια μετά από τόσα χρόνια. Με τόσο καλή φυσική κατάσταση, γιατί και αυτό έχει σημασία, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε εγώ η Χριστίνα και τα παιδιά μας τη ζωή, όπως το κάνετε εσείς. Το ταλέντο σας στο να ευτυχείτε είναι ανεκτίμητο

Δες το video!

Διαβάστε επίσης:

Πιανίστας ετών… έξι, παίζει πιάνο στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και μας ανατριχιάζει! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved