Τι γίνεται όταν η Kim Kardashian West αφήνει την 5χρονη κόρη της North να τη βάψει; Το ποστάρει στα social media της και γίνεται ένας μικρός χαμός! Ναι, η North βάφει τη μαμά Kim και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Τα βιντεάκια στα οποία η North βάφει τη μαμά Kim είναι από τα πιο cute που έχουμε δει από αυτήν την οικογένεια. Η North προσπαθεί πολύ με τα… πινέλα και τα καλλυντικά της μαμάς της.

Και ποιο είναι το αποτέλεσμα στο τέλος; Όλοι όταν ήμασταν μικρά “πειράζαμε” τα καλλυντικά της μαμάς μας, βαφόμασταν ή βάφαμε την ίδια ή το μικρό μας αδερφάκι. Η οικογένεια Kardashian κάνει μια από τα ίδια.

H Kim πόσταρε στο Twitter αρκετά videos την ώρα που η κόρη προσπαθούσε να την βάψει. Η North έχει μπει στον ρόλο της makeup artist και είναι πολύ σοβαρή με αυτό….

Σίγουρα έχει μερικές ιδέες και τεχνικές λίγο περίεργες όταν είναι βάλει τη βάση ή να κάνει ένα smoky eye. Αλλά μην ξεχνάς είναι μόλις 5 ετών,οπότε θέλουμε μια επιείκεια.

Φυσικά όλα αυτά γίνονται για να προωθήσει η Kim την νέα γιορτινή της collection. Και ναι, συνεχίζει να είναι μια έξυπνη επιχειρηματίας. Η North δεν αποκάλυψε πολλά πράγματα απλώς ήταν αφοσιωμένη και πρόσθεσε λίγη λάμψη παραπάνω στη μαμά της.

Πόσο εύκολο είναι βάζεις το foundation με beautyblender; Καθόλου εύκολο. Και η North έβαλε λίγη ποσότητα παραπάνω από όση θα έπρεπε…

Θέλεις να δεις και το τελικό αποτέλεσμα….

Είσαι σίγουρος πως θέλεις να το δεις;

Με δική σου ευθύνη.

Διαβάστε επίσης:

Το άκρως ρατσιστικό σχόλιο της Kim και η δημόσια συγγνώμη της

Photo:  Handout/Getty Images Entertainment/Getty Images