Η Naomi Campbell μαζί με τη μαμά της στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Burberry

LIKE US ON FACEBOOK

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει αρχίσει σιγά σιγά να δηλώνει το «παρών» κι ο οίκος Burberry δεν θέλει να περιμένει άλλο!

Γι’ αυτό κι αποκάλυψε ένα απόσπασμα απ’ τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχει ετοιμάσει. Στη διαφήμιση βλέπουμε, μεταξύ άλλων, να πρωταγωνιστεί και η Naomi Campbell μαζί με τη μαμά της!

Στα social media του βρετανικού οίκου μόδας ανέβηκαν αποσπάσματα απ’ την εορταστική διαφημιστική καμπάνια, την οποία περιμένουμε να δούμε πώς και πώς καθώς βλέπουμε πολλά γνωστά μας πρόσωπα, τα οποία δεν ξέρουμε πώς θα συνδεθούν στο τελικό αποτέλεσμα!

Μεταξύ των πρωταγωνιστών, είναι κι ο Matt Smith απ’ το «The Crown», αλλά και η M.I.A.

Η καμπάνια με το όνομα «Close Your Eyes and Think of Christmas» θα ξεκινήσει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Το video που ανέβηκε στο Twitter:

Αξίζει να σημειώσουμε για την Naomi Campbell και την Valerie Morris-Campbell, η οποία είναι επίσης μοντέλο, πως δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται μαζί.

Το 1993 ανέβηκαν στην πασαρέλα για επίδειξη μόδας του Thierry Mugler με μαύρα και άσπρα σύνολα. Το 2010, εμφανίστηκαν μαζί στο φιλανθρωπικό σόου Fashion for Relief στο Λονδίνο.

To 48χρονο μοντέλο συνοδεύεται συχνά από τη μητέρα της σε εκδηλώσεις μόδας ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν πάει μαζί στην τελετή απονομής των Fashion Awards, στο Λονδίνο.

«Όταν ήμουν 12 ή 13 ετών, εμφανίστηκε σε μια επίδειξη μόδας και θυμάμαι ότι μου έδειξε στο σπίτι πώς να περπατάω στην πασαρέλα», είχε δηλώσει παλαιότερα η Naomi.

Δες κι αυτό:

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη; Η Naomi Campbell ποζάρει με τη μαμά της στο red carpet! (Photos)

Photo: AFP/ GETTY IMAGES
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved