Βλέπεις φανατικά τους αγώνες του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο είναι όλο ανατροπές κι εκπλήξεις! Έχεις αναρωτηθεί, όμως, ποτέ τι να έχει άραγε μέσα αυτή η μπάλα που κυνηγάνε οι κορυφαίοι παίκτες του κόσμου;

Η μπάλα του Μουντιάλ δεν είναι μια απλή μπάλα… Κάτι κρύβει μέσα κι αυτό αποκαλύπτεται μέσα από ένα video που έχει γίνει viral!

Η μπάλα του φετινού Μουντιάλ ονομάζεται «Telstar 18», όμως, μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε τι κρύβει μέσα της!

Όλες οι απαντήσεις δίνονται στο παρακάτω video, το οποίο δείχνει πως η μπάλα του Μουντιάλ έχει μέσα ένα μικροτσίπ!

Το τσιπάκι έχει ως στόχο την παρακολούθηση και την ανάλυση της ταχύτητας και της τροχιάς της μπάλας για να είναι εύκολη η μέτρηση της δύναμης του κάθε σουτ!

Σημειώνεται πως φέτος είναι το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που πραγματοποιείται στην Ευρώπη, μετά την διοργάνωση του 2006 στην Γερμανία, πρόκειται για την πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Ανατολική Ευρώπη και η εντέκατη φορά που πραγματοποιείται στην Ευρώπη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία φιλοξενεί το Τουρνουά και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται σε δυο ηπείρους (Ευρώπη και Ασία), δεδομένου ότι το Αικατερίνενμπουργκ, υπάγεται στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας ενώ οι υπόλοιπες δέκα πόλεις υπάγονται στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας.

Διάβασε ακόμα:

https://ipop.gr/eidisis/kristinano-ronalnto-o-apolytos-protagonistis-chat-trik-apenanti-stin-ispania/