Δύο πράγματα ξεχωρίσαμε φέτος στην χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Burberry: Τη μουσική και τη Naomi Campbell με τη μαμά της! Δες το video παρακάτω.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Burberry έχει τίτλο: «Close your eyes and think of Christmas» (κλείσε τα μάτια σου και σκέψου τα Χριστούγεννα). Κι αν κλείσεις τα μάτια, πραγματικά η μουσική θα σε ταξιδέψει!

Κι ενώ βλέπουμε διαφημίσεις που είναι μέσα στην χαρά και όλα είναι τέλεια γιατί απλά είναι Χριστούγεννα, η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Burberry δίνει μια άλλη οπτική στις οικογενειακές παραδόσεις και στο cast της συμμετέχουν μεγάλοι stars.

Η ταινία μικρού μήκους έχει μια πολύ καλή αισθητική και ο σκηνοθέτης πίσω από αυτήν είναι ο καλλιτέχνης και φωτογράφος Juno Calypso. Και από όλες τις διαφημίσεις που έχουμε δει φέτος, η συγκεκριμένη είναι καλλιτεχνική και σε γοητεύει για έναν ανεξήγητο λόγο.

Ωστόσο, για αυτόν τον ανεξήγητο λόγο, για το γεγονός ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν αν ήθελε να περάσει ποια είναι η ουσία του πνεύματος των Χριστουγέννων ή όχι, δεν μπορούμε να το βάλουμε πρώτο στη λίστα με τις αγαπημένες μας διαφημίσεις. Ναι, είμαστε αυστηροί κριτές ακόμη κι αν είναι η Burberry.

Γιατί πόσο ρεαλιστικό είναι να κάθεσαι στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με το πιο luxury outfit, χωρίς να χυθεί λίγη σαμπάνια ή να λερώσεις λίγο τα ρούχα σου με φαγητό;

Όλα αυτά ίσως είναι απλά μια ταινία που παρακολουθούν η Naomi Campbell με τη μητέρα της Valerie Morris-Campbell. Το video κλείνει με τις δύο star να είναι ντυμένες από την κορυφή μέχρι τα νύχια με Burberry και ένα χιονισμένο τοπίο.

Σου αρέσει ή όχι το video, ένα είναι το σίγουρο: Η μουσική θα σε συνεπάρει!

Δες και τη διαφήμιση του Heathrow που μας έκλεψε την καρδιά και είναι από τις αγαπημένες μας!

Διαβάστε επίσης:

Ολόκληρη η ζωή του Elton John στη 2λεπτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis (Video)