Τι σχέδια έχεις για το ΣΚ; Εμείς θα σου κάνουμε την πρότασή μας κι εσύ μπορείς να τη σκεφτείς καλά. Ψάχνεις παραλίες κοντά στην Αθήνα; Μόλις σου βρήκαμε την πιο μικρή και πανέμορφη παραλία, πολύ καλά κρυμμένη, μόνο για δύο!

Οι παραλίες κοντά στην Αθήνα είναι πολλές και η αλήθεια είναι πως πάντα θέλουμε να εξερευνούμε κι άλλες, πιο μικρές, με υπέροχα νερά. Παραλίες μόνο για εμάς και την παρέα μας ή το ταίρι μας καθώς μας αρέσουν και τα λίγο πιο μοναχικά και χαλαρά πράγματα.

Και όλα αυτά μας τα προσφέρει ο “Τσίου”. Ο “Τσίου” βρίσκεται μόλις 45 λεπτά απ’ το κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν την πόλη του Λαυρίου και είναι μια από τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής!

Ένας μικρός και γραφικός κολπίσκος με πεντακάθαρα νερά καλά προφυλαγμένος από το βοριαδάκι και με υπέροχη θέα στο Σαρωνικό. Πώς μπορείς να τη βρεις; Μόνο με Google Maps πατώντας απλά “Παραλία Τσίου”.

Σε αυτή τη μικρή μεν αλλά πανέμορφη παραλία θα νιώσεις για λίγο ναυαγός μιας και μπροστά σου θα υπάρχει μόνο το απέραντο γαλάζιο ενώ από πίσω σας ο τεράστιος βράχος που προσφέρει φυσική σκιά θα σας κρατά καλά κρυμμένους από τον κόσμο.

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν. Πάρε τα βασικά μαζί σου, πάρε καλή παρέα κι έφυγες για να κάνεις τα μπάνια σου το ΣΚ. Τελικά και στην πόλη το Καλοκαίρι δεν περνάμε και τόσο άσχημα… Επιλογές υπάρχουν, αρκεί να έχεις την όρεξη να τις ανακαλύψεις!

Δες το μοναδικό video απ’ τους Up Drones: