Τα videos με τη μικρή Mila έχουν γίνει υπερ-viral και η ίδια είναι πλέον μιας celebrity. Σε ένα απ’ τα βιντεάκια που ανεβάζει η μητέρα της στο Instagram η μικρή περιγράφει ένα συνηθισμένο πρωινό στο σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως τα videos με τη μικρή Mila τα αγαπάμε! Μας θυμίζει την παιδική μας ηλικία, την αθωότητα που κάπου έχουν ξεχάσει στο άγχος της καθημερινότητας, την ξεγνοιασιά και την ανεμελιά της. Η Mila σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί και πολύ ταλαντούχο.

Είναι ηθοποιός από κούνια και τα videos με την μικρή Mila μας έχουν κλέψει την καρδιά. Μας φτιάχνουν τη διάθεση, μας κάνουν να γελάμε χωρίς λόγο και γι’ αυτό επιλέγουμε να τα βλέπουμε και σου παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας. Όπως ακριβώς αυτό που θα δεις παρακάτω.

Η Mila μιλά για το πρωινό της, ένα συνηθισμένο για εκείνη πρωινό, όταν ανοίγει τα μάτια της. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ίδια, με το γνωστό ύφος της, όλα έβαιναν καλώς μέχρι τις 9.30 όπου και ξύπνησε! Ταυτιζόμαστε μαζί σου Mila αυτή η ζωή είναι σκληρή!

Πόσες φορές αναρωτιέσαι “μα γιατί ξύπνησα σήμερα;”, όλα ήταν υπέροχα στο κρεβατάκι σου, στον ύπνο σου στα όνειρά σου. Ο μπαμπάς της Mila της λέει πως δύο πράγματα τον ξυπνούν το πρωί: Ο καφές και το γεγονός ότι η ίδια κάνει φασαρία. Δεν κάθεται λεπτό και το κυριότερο; Δεν σταματά να μιλά ποτέ. Αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό της!

Η μαμά της απ’ την άλλη…Αναρωτιέται κάθε πρωί αν ήπιε πολύ καφέ ή αν απλώς έκανε πολλά παιδιά. Τα παιδιά είναι ευτυχία δεν λένε; Καλά τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.

Η Mila συνεχίζει, όμως, την ιστορία της και το συνηθισμένο πρωινό της… Όταν συναντά την Karen να κλαίει και να διαμαρτύρεται. Γιατί; Για τη σχέση της. Και η Mila απλώς αναρωτιέται αν έχει σχέση με αγόρι ή ένα κρεμμύδι…αφού για εκείνη μόνο το κρεμμύδι σε κάνει να κλαις!

«Οι άνθρωποι είναι περίεργοι. Θα ήθελα να είμαι γοργόνα», λέει η Mila κι εμείς ταυτιζόμαστε μαζί της. Τι πάει να πει δεν είμαστε παιδιά πια και είμαστε ενήλικες; ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Camping ή ξενοδοχείο; Η Mila απαντά!

Camping ή ξενοδοχείο; Η μικρή Mila ξαναχτυπά και λέει τη γνώμη της… (Video)