Η Meghan Markle τραγουδά το “Santa Baby” ντυμένη στα μαύρα και φορώντας τον χαρακτηριστικό κόκκινο σκούφο. Και τότε ήταν μόλις… 17 ετών!

Η Meghan Markle τραγουδά το “Santa Baby” σε σχολική γιορτή και ούτε που θα μπορούσε να φανταστεί τότε ότι τώρα θα γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο παλάτι, αφού είναι η Δούκισσα του Sussex και σύζυγος του Πρίγκιπα Harry.

Πρόκειται για ένα πραγματικό throwback, όταν η Meghan Markle τραγούδησε για τη γιορτή του σχολείο της, το 1998 στο Los Angeles, μαζί με την κολλητή της φίλη. Τότε ήταν μόλις 17.

Σήμερα, είναι Δούκισσα, σύζυγος ενός Πρίγκιπα στην κυριολεξία και μάλλον δεν θα την δούμε να τραγουδάει ποτέ ξανά το “Santa Baby” , ειδικά με αυτόν τον τρόπο. What happens at Sandringham stays at Sandringham… θα λέγαμε, αν δεν είχε κυκλοφορήσει αυτό το video που αμέσως έγινε viral.

Πλέον, ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας και περιμένει το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Πρίγκιπα Harry. Τότε ήταν ανέμελη, χαμογελαστή με νάζι, τραγουδούσε, χόρευε και ήταν όλη η ζωή μπροστά της.

Σήμερα; Σήμερα είναι μια γοητευτική γυναίκα, που έχει όλα όσα μπορούσε να φανταστεί (και περισσότερα από αυτά) και ζει το δικό της παραμύθι. Αφού ο δικός της Santa Claus της έφερε όλα αυτά που ζήτησε!

Meghan Markle τραγουδά το “Santa Baby” | Δες το video

Δείτε επίσης:

Τα ‘σπασε η Miley! Άλλαξε τους στίχους του “Santa Baby” και υποκλινόμαστε!